Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIZERNO

Objavljena je Fedorova zarada nakon teškog poraza i kraja karijere. Navijači su zgroženi cifrom

Bellator MMA 269 show in Moscow
Bellator Press Office
06.02.2023.
u 18:02

Financijska strana nije razveselila navijače velikog ruskog borca, ali niti pobjednik Bader nije baš osigurao egzistenciju

Jedan od najveći MMA boraca svih vremena Fedor Emelianenko porazom je zaključio svoju bogatu i dugačku karijeru. U noći sa subote na nedjelju doživio je težak poraz nokautom od Bellatorovog prvaka Ryana Badera. Meč je potrajao nešto dulje od dvije minute, a bila je to druga pobjeda Badera protiv 46-godišnje ruske legende. Oba puta slavio je tehničkim nokautom već u prvoj rundi.

Organizacija Bellator objavila je zarade boraca pa je otkriveno da je Fedor za posljednji meč karijere od organizacije zaradio sto tisuća dolara. Novi stari prvak Ryan Bader je uzeo 150 tisuća dolara, ali nije dobio nikakav bonus za pobjedu nad Posljednjim carem.

Fanovi MMA-a razočarani su su tom informacijom jer smatraju kako je jedan od najboljih boraca u povijesti zaslužio puno više novca na oproštaju. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije