Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAO NA NJEGOVU STRANU

Filip Zubčić brani MMA borca s Platka: 'Nije udario ženu, nije prvi napao...'

Filip Zubčić
Foto: Goran Razić
1/5
04.02.2023.
u 18:59

"Kao što možete vidjeti u ovom videu Luka Tiriel Abramović se branio. Nije on prvi napao kao što su mediji napisali. Nije ženu udario kao što su mediji napisali. Osuđujem svaki oblik nasilja, pogotovo ponašanje druga dva mladića", napisao je Zubčić

Divljanje BMW-om treniranih boraca MMA-a po skijaškoj stazi, a zatim i premlaćivanje člana HGSS-a, čovjeka koji mu je htio pomoći i žene na Platku privuklo je veliku pozornost javnosti.

A sada je najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić stao u obranu Luke Tiriela Abramovića nakon što se pojavio video incidenta.

"Kao što možete vidjeti u ovom videu Luka Tiriel Abramović se branio. Nije on prvi napao kao što su mediji napisali. Nije ženu udario kao što su mediji napisali. Osuđujem svaki oblik nasilja, pogotovo ponašanje druga dva mladića", napisao je Zubčić na Instagramu te dodao:

"Stao sam na stranu Luke Tiriela koji je amaterski MMA borac. Ovo pišem samo zbog Tirija."

Inače, Luka Tiriel Abramović nekad se bavio skijanjem. Bio je član mlađih kategorija hrvatske reprezentacije, a kasnije je skijao pod turskom zastavom. Danas se bavi borilačkim sportovima.

Komentara 28

LE
lepizg
19:27 04.02.2023.

Filipe jesi li ti pri sebi? Tvoj prijatelj tamo nije stajao kao 'drvena marija' nego je u prvom redu bio moralna podrška svojim prijateljima praznoglavcima. Niti u jednom trenutku nije smirivao svoje prijatelje nego se prepire sa pripadnikom gss-a dokk mu se prijatelj hrva sa čovjekom iz kafića. Ovaj drugi od njegovih prijatelja udara čovjeka nogom u glavu dok je još stajao,pa ženu na podu ,pa ponovno ovog prvog s leđa . U tom trenutku tvoj prijatelj dolazi k sebi u pozadini jer su ga ljudi izudarali zbog sveg navedenog što je ta grupa pripitih idiota radila. Jel ti Filipe stvarno opravdavaš ponašanje ovih budala i tvog prijatelja među njima? Oni tako mladi pa glume šerife i rade što im se prohtije. Zbog takvog ponašanja zaslužuju zatvorske kazne,sva trojica jer su nastupala kao grupa huligana ,praznoglavih idiota.

CR
crocro
20:24 04.02.2023.

Idler, Da, snimka pokazje da su dečki došli iskazati obijest i nasilje automobilom na stazi gdje nikada niti jedan normalan čovjek vozilom nije došao do tada a da nisu došli stvarati nered i objest ne bi se ništa dogodilo. Oni su izvor svakog zla.

Avatar sniper
sniper
19:50 04.02.2023.

zubčiću nikakav si kao sportaš, a i kao čovjek nisi ništa bolji. Svojim drifterima koji su prvo driftali BMW-om na Platku, a poslije herojski nokautirali žensku i lika na podu nogom sa leđa pljuni u lice i poruči da su najobičniji jadnici. nakon toga izbrisat ću ovaj post! srami se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije