Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Novo pojačanje Manchester Cityja opsjednuto Guardiolom: Čast mi je učiti od njega

Premier League - Leeds United v Chelsea
Craig Brough/REUTERS
04.07.2022.
u 12:50

Veznjak je upisao 23 nastupa za Englesku otkako je debitirao 2020. i nastupio na Europskom prvenstvu prošle godine, gdje je momčad izbornika Garetha Southgatea izgubila u finalu od Italije.

Engleski nogometni reprezentativac Kalvin Phillips (26) napustio je redove Leeds Uniteda i karijeru će nastaviti u Manchester Cityju, objavio je prvak Premier lige.

Engleski veznjak je za Građane potpisao ugovor na šest godina, a britanski mediji navode kako će Leeds United dobiti oko 50 milijuna eura odštete. Iako je imao još dvije ponude za transfer, Englez je priznao da je opsjednut Guardiolom.

- City je ponovno dokazao da je najbolja momčad u zemlji s nevjerojatnim igračima i menadžerom. Presretan sam što ću imati priliku igrati i učiti pod vodstom Pepa Guardiole i njegovog stručnog stožera, kao i biti dio tako fantastične momčadi - kazao je Phillips koji je za Leeds upisao 234 nastupa i postigao 14 golova.

Phillips se pridružio Leedsovoj akademiji u dobi od 14 godina prije nego što je debitirao u seniorskoj momčadi u travnju 2015.

Veznjak je upisao 23 nastupa za Englesku otkako je debitirao 2020. i nastupio na Europskom prvenstvu prošle godine, gdje je momčad izbornika Garetha Southgatea izgubila u finalu od Italije.

Phillips je treće pojačanje Cityja ovoga ljeta nakon napadača Erlinga Haalanda i vratara Stefana Ortege.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije