Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO U ZAGREB

Novo 'čudo od djeteta' stiglo u Maksimir. Dinamo je potpisao dragulja i sina latvijske premijerke

FS Metta Instagram
24.02.2024.
u 08:20

Mladi talent je zadovoljio na probi u Dinamu, a treneri su školi nogometa su oduševljeni prikazanim kvalitetama mladog Latvijca

Dinamo je jučer kompletirao jako zanimljiv transfer, iz latvijske FS Mette doveli 17-godišnjeg stigao je defenzivac Matiss Silinš. Riječ je o jednoj od najvećih nada latvijskog nogometa, standardnom braniču latvijske U-17 reprezentacije te sinu aktualne premijerke Latvije Evike Siline, koja tu funkciju obnaša od rujna 2023. godine. 

GALERIJA Dinamo izbacio Betis i osigurao osminu finala KL-a

1/24

Mladi dragulj potpisao je ugovor s plavima i stavio se na raspolaganje Dinamovoj juniorskoj U-17 momčadi. Rođen je 2007. godine, a u Maksimiru su morali čekati da napuni 17 godina kako bi mogli završiti transfer, a treneri u Dinamovoj školi oduševljeni su njegovim kvalitetama. 

VEZANI ČLANCI:

- Veliko hvala svima u Metti na prekrasnih 11 godina koje smo proveli zajedno, nisam se mogao zamisliti nigdje drugdje. U ovom klubu sam odrastao kao nogometaš i kao čovjek, na tome sam svima zahvalan. Ovdje sam trenirao pod vodstvom mnogih trenera, svima se zahvaljujem na suradnji, svemu što su me naučili - poručio je Matiss, a njegova majka, premijerka Latvije, zahvalila je svima u Mettinoj školi nogometa, a svom sinu je poželjela preko Instagrama puno sreće u Zagrebu. 

Ključne riječi

Komentara 9

MK
mkeca
09:47 24.02.2024.

Imate li vi lektore? Ako imate, što oni rade? Čiste kancelarije? Kako može Dinamo potpisati nekoga???? Čak i da ste rekli da je Dinamo potpisao ugovor s nekim, i to ne bi imalo smisla, ali je postalo uobičajeno! Ali ovaakva glupost...! To nema veze s hrvatskim jezikom, a još manje sa zdravim razumom!!!

Avatar Moodleen
Moodleen
18:58 24.02.2024.

Kaj se i v Latviji igra nogomet?

KI
kiseli
09:33 24.02.2024.

Ako sin našeg predsjednika može ispraviti ocjene preko veze onda može i sin latvijske premijerke igrat u Dinamu. Jedino što je sigurno je to da će oboje uspjet u životu jer su naravno talentirani dragulji genetski na svoje roditelje naravno. Zapravo njihovi roditelji su ti dragulji i njima moramo zahvaliti za sve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije