Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U sve goroj poziciji

Novi udarac za Mbappéa: Ne trenira se s prvom momčadi, već 'otpisanima i nepoželjnima'

Paris St Germain Training
Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS
1/11
05.08.2023.
u 19:55

Vlasnik kluba, katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani, dao mu je ultimatum: Do kolovoza pronađi klub koji će za tebe platiti barem 200 milijuna eura ili produlji ugovor

Vjerojatno najveći transfer kojeg nogometni svijet ovoga ljeta željno iščekuje jest onaj Kyliana Mbappéa (24) iz PSG-a u Real Madrid. Svjetski mediji i transfer insajderi nagovještaju ga, a vjeruje se da će biti riječ o rekordnoj visini odštete. Trenutno je najviši onaj Neymara koji je 2017. godine otišao iz Barcelone u PSG za 222 milijuna eura.

Pariška momčad počela je s pripremama za novu sezonu, no među igračima nema 24-godišnjeg francuskog napadača. Kako piše Le Parisien, Mbappé se neće pridružiti pripremama s prvom momčadi, već će trenirati s "otpisanima i nepoželjnima". Mbappéov učinak u 260 utakmica za PSG je impozantan. Zabio je 212 puta i asistirao 98 puta.

GALERIJA Trening PSG-a: Umjesto priprema s prvom momčadi, Mbappé ostaje s 'otpisanima i nepoželjnima'

Paris St Germain Training
1/11

Problem se pojavio kada je Mbappé odbio potpisati produženje ugovora koje ističe sljedeće godine. Vlasnik kluba, katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani, dao mu je ultimatum: Do kolovoza pronađi klub koji će za tebe platiti barem 200 milijuna eura ili produlji ugovor. Mbappé je izrazio želju da igra za PSG "barem do" 2024. godine.

VEZANI ČLANCI:

Španjolski i francuski mediji raspisali su se o tajnom dogovoru Reala i Mbappéa prema kojem bi Francuz došao u Madrid kao slobodan igrač i bez odštete. Frustracija vlasnika PSG-a proizlazi iz činjenice da su za njega 2018. godine Monacu platili ukupno 180 milijuna eura.

VIDEO Gvardiol potpisao s Man. Cityjem i priznao: 'Sad se više ne moram brinuti zbog njega'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije