Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDAVNO JE TO REKAO

Novi trener Reala već je u problemima zbog ove izjave

Julen Lopetegui
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
12.06.2018.
u 20:43

Real će Španjolskom nogometnom savezu morati platiti dva milijuna eura koliko je klauzula da Lopetegui prije isteka ugovora napusti klupu furije.

Real Madrid danas je objavio da će novi trener biti aktualni španjolski izbornik Julen Lopetegui.

Ovaj 51-godišnji Španjolac potpisao je s kraljevskim klubom ugovor na tri godine.

Real će Španjolskom nogometnom savezu morati platiti dva milijuna eura koliko je klauzula da Lopetegui prije isteka ugovora napusti klupu furije.

Novi trener kraljeva već je u nemilosti dijela navijača zbog jedne ne tako davne izjave, koju bi mu mogla zamjeriti i najveća zvijezda kluba Cristiano Ronaldo.

- Leo Messi je najbolji nogometaš u povijesti nogometa, on zna kako se prilagoditi svakoj momčadi. Argentina će se s njim boriti za naslov - rekao je Lopetegui.

Lopetegui je inače bivši vratar koji je u karijeri branio i za Real i za Barcelonu.

Julen Lopetegui
1/19

 


 

Komentara 3

PR
prajdali100
21:22 12.06.2018.

Real je institucija ! Igrači dolaze i odlaze, Klub ostaje.Ako ta izjava ne smeta Perezu ostali nemaju što mozgati uključujući naravno i Ronalda.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:28 13.06.2018.

Messi igra od mladosti sam za jen klub, a vu repki je mel problema upraf jer nema onu crtu vođe na terenu kakšnu je mel recimo Maradona. Jel se bu zbilo ovo il ono bumo vidjeli. Argentina ne ovisi o njem neg o veznoj liniji s kojom već odavna šepesaju !!!

DU
Deleted user
02:25 13.06.2018.

gluposti taj nece ostati ni pol sezonea ovo messi se prilagodi svakom timu jedino sto se do sad nije prilagodio argentinskoj reprezentaciji koja je u biti samo drugi tim gdje je ikad igrao pa kako se on to onda prilagodjava drugim timovima, mozda on prica o haklu na ulici ili nesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije