Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDAVNO JE TO REKAO
Povratak na članak

Novi trener Reala već je u problemima zbog ove izjave

Real će Španjolskom nogometnom savezu morati platiti dva milijuna eura koliko je klauzula da Lopetegui prije isteka ugovora napusti klupu furije.

Komentari 3

PR
prajdali100
21:22 12.06.2018.

Real je institucija ! Igrači dolaze i odlaze, Klub ostaje.Ako ta izjava ne smeta Perezu ostali nemaju što mozgati uključujući naravno i Ronalda.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
09:28 13.06.2018.

Messi igra od mladosti sam za jen klub, a vu repki je mel problema upraf jer nema onu crtu vođe na terenu kakšnu je mel recimo Maradona. Jel se bu zbilo ovo il ono bumo vidjeli. Argentina ne ovisi o njem neg o veznoj liniji s kojom već odavna šepesaju !!!

VL
DU
Deleted user
02:25 13.06.2018.

gluposti taj nece ostati ni pol sezonea ovo messi se prilagodi svakom timu jedino sto se do sad nije prilagodio argentinskoj reprezentaciji koja je u biti samo drugi tim gdje je ikad igrao pa kako se on to onda prilagodjava drugim timovima, mozda on prica o haklu na ulici ili nesto

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.