Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki preokret

Novi trener ne pušta Hrvata, a u utrku se uključio i Bayern

Ivan Perišić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
06.06.2017.
u 08:20

Luciano Spalletti inzistira na Perišićevu ostanku, a umjesto njega radije bi prodao Brozovića.

Već tjednima traje saga o odlasku Ivana Perišića iz Intera, a kao najozbiljniji kandidati za njegov novi klub spominjali su se Manchester United i Chelsea. Pregovori su najdalje otišli s Joseom Mourinhom koji je navodno ponudio 52 milijuna eura dok je Inter tražio 55 milijuna.

No, prema pisanju talijanskih medija u cijeloj priči moglo bi doći do potpunog preokreta. Naime, poznati novinar Gianluca Di Marzio, tvrdi kako Luciano Spalletti, trener koji bi trebao preuzeti Inter, inzistira na Perišićevu ostanku. Donedavni Romin trener Hrvata vidi kao ključnog igrača nove momčadi, a Di Marzio navodi kako bi u tom slučaju Inter prodao četiri druga igrača. A među njima je i hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. Njega bi, pak, bivši trener Roberto Mancini rado vidio u Zenitu.

 

Preostala trojica za prodaju su Murillo, Ranocchia i Banega, a Inter bi na taj način namaknuo potrebnih 35 milijuna eura te zadovoljio Uefin financijski ferplej.

A Corriere Dello Sport navodi kako se u utrku za Perišića uključio i veliki Bayern. Tu informaciju navodno je Tonči Martić, menadžer hrvatskog ofenzivca, priopćio Edu Woodwardu, Manchesterovom operativcu za transfere. Hoće li se prema tome Perišić vratiti u Bundesligu gdje je već nastupao za Borussiju (D) i Wolfsburg od 2011. do 2015. uskoro ćemo saznati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije