Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže i Dario Šimić

Novi štrajk u Prvoj HNL, Šibenčani ne žele igrati

nk šibenik
Hrvoje Jelavić/Pixsell
25.11.2011.
u 20:36

Premda je kapetan Goran Blažević ostavio malu mogućnost, gotovo nemoguću, da većina standardnih igrača Šibenika nastupi u dvoboju protiv Hajduka, izvjesno je da će Splićani igrati protiv druge momčadi

0150 Igrat ćemo ako nam novac za dvije plaće sjedne na račun, ali to se neće dogoditi, tako da ćemo biti na tribinama 0150 kaže Blažević.

Uz njega, neće igrati Medvid, Fuštar, Kartelo, Bačelić-Grgić, Jelić...

0150 Koliko znam, nastupit će Georgijevski i Malčić, i to iz samo njima znanih razloga. A ostali dio momčadi činit će juniori. Žalim zbog takvoga raspleta, Šibenik mi je puno dao, ali situacija je jednostavno neizdrživa. Nekim igračima klub duguje više od dvanaest plaća, na tužan način svi ćemo se rastati od Šibenika 0150 rekao je Blažević.

U Šibenik će stići i Dario Šimić, predsjednik udruge Nogometni sindikat.

– Sastat ćemo se prije utakmice – rekao je Blažević.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mastif
15:17 26.11.2011.

bojim se da će ova druga ekipa šibenika namjerno igrati nogomet protiv hajduka samo da bi pobijedili a hajduk izgubio, što nikako nije fer prema fantazisti anasu i najboljem tehničaru ljubi, prema bilim tićima inohi, jamesu i limi, i prema rasnom strijelcu ahmadu i njegovom tati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije