Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVODNO SE VJENČALI

Novi detalji veze Mamića i Jelene: Kćeri nisu sretne s odabranicom. Par je već kupio luksuzni stan

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića
Denis Kapetanovic /PIXSELL
06.02.2023.
u 20:33

Zdravko Mamić je nedavno izjavio kako odustaje od svog Dinama, ali zato je pronašao neke druge stvari koje su mu zanimljive

Bivši gazda zagrebačkog Dinama, Zdravko Mamić, navodno se oženio prije tri tjedna s 30 godina mlađom odabranicom Jelenom Planinić iz Ljubuškog. Bjegunac od hrvatskog pravosuđa prema pisanju Storya već tri godine nije u braku s Marinom, koja ga je definitivno ostavila nakon što je saznala da je imao aferu s Jelenom. Atraktivna Hercegovka je također napustila supruga i to kako se navodi, zbog prevare upravo s Mamićem

Par je navodno već kupio i luksuzni stan koji sada zajednički uređuju, a odavno se više ne skrivaju već ruku pod ruku šeću ulicama Mostara. Inače je Jelena rodom iz Ljubuškog, u koji Mamić često navraća i u kojem je navodno zainteresiran za ulaganja u turizam. Međutim, priča se da Mamićeve kćeri nisu pretjerano oduševljenje njegovom novom djevojkom, ili već trećom zakonitom suprugom. To ne iznenađuje jer su stare gotovo jednako koliko i lijepa Jelena za kojom je Mamić ‘izgubio glavu’.

Foto: Jelena Planinić Instagram

Jelena je navodno bila dobra prijateljica i ispijala je kave s njegovom tadašnjom suprugom Marinom te mu je kao tajnica bila osoba od velikog povjerenja. 

Komentara 29

DU
Deleted user
03:15 07.02.2023.

Treca sreca, samo mu jos jedan prsten nedostaje da bude kao Audi! Prije ili kasnije Kad mu jedna pozadinom vrtne izgubit ce ponovo kontrolu, takvi nikad ne odustaju! Najveca kazna je Kad imas pa nemas!

Avatar markoii123
markoii123
00:35 07.02.2023.

Ljubav je to.

DU
Deleted user
05:58 07.02.2023.

Najzalosnije u svemu tome da se kriminalcima predaje toliko paznje, Njegovo ponasanje u javnosti bilo je uvijek excesivno, vulgarno i emocionalno neuravnotezeno sto privlaci sumnju da se najvjerovatnije radi o tezem zdravstvenom problemu! Takvi ljudi nebi trebali posjedovati vozacku dozvolu da nebi u akutnom stanju ugrozili zivote drugih sudionika u prometu, sa druge strane nikada nije kasno poceti sa adekvatnom terapijom! Jedino sto bi za gospodina bilo olaksavajuce i nebolno zavrsilo beskrajni javni proces koji vec godinama, zadaje glavobolje javnosti, drustvu, pravnicima I time se otvara mogucnost napokon zatvorili dosje,! Carobna rijec je sudsko vjestacenje o mentalnom zdravlju! Hrvatska kao pravna Drzava ima zakon Zaštita lica sa mentalnim smetnjama koji se vrši bez diskriminacije po osnovu rase, pola, rođenja, jezika, državljanstva, nacionalne pripadnosti, veroispovesti, političkog oprjedeljnja! Napokon bi ostvario san i bio slobodan covijek, jedino bi mu sadasnja odabranica bila staratelj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije