Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Šokantna ponuda zbunila Novaka Đokovića: 'Stvarno si me to pitao?'

Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
04.07.2019.
u 11:26

Đoković se iznenadio jer je čuo muški glas, okrenuo se gledatelju te ponovio njegove riječi

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković izborio je treće kolo u Wimbledonu uvjerljivom pobjedom protiv Amerikanca Denisa Kudle (6:3, 6:2, 6:2).

U trećem setu netko je s tribine dobacio Novaku: "Napravi mi dijete!". Đoković se iznenadio jer je čuo muški glas, okrenuo se gledatelju te ponovio njegove riječi i dodao:

Novak Đoković
1/8

"Stvarno se me to pitao?"

Gledatelji su pukli u smijeh, a tu zanimljivu situaciju možete pogledati OVDJE.

Novak Đoković kasnije je na konferenciji za medije iznio kratak komentar na taj događaj.

– Ne znam što bih na to rekao – kazao je Đoković.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

Ključne riječi

Komentara 5

ZO
zoranos
13:08 04.07.2019.

A svijetu ravnopravnosti i muškarci imaju pravo da im se napravi dijete!!! Svi smo isti, osim u tenisu gdje žene igraju na 2 dobivena seta, a muškarci na tri i nitko to ne dovodi u pitanje... pametnom dosta kakav je um to izmislio!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:21 04.07.2019.

U drugoj generaciji opada 50 % srba što zbog mješanih brakova što zbog sredine u kojoj žive ( 90 % katolika ) govoreći o području RH

AT
alojz.targus
12:05 04.07.2019.

Stvarno interesantno i zanimljivo svima Hrvatima.S nestrpljenje očekujemo nove veleumnosti nekog tamo...zaboravio sam nu ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije