Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKI OSCAR

Novak Đoković proglašen najboljim sportašem na svijetu

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.04.2016.
u 23:21

Đokoviću je ovo treći Laureus u karijeri, dok je Serena Williams ovu nagradu osvojila po četvrti put.

Najbolji tenisač i tenisačica svijeta, Srbin Novak Đoković i Amerikanka Serena Williams dobitnici su nagrade Laureus, svojevrsnog sportskog Oscara za 2015. godinu u pojedinačnoj konkurenciji, dok je nagradu za najbolju ekipu godine osvojila ragbijaška reprezentacija Novog Zelanda.

Đokoviću je ovo treći Laureus u karijeri, dok je Serena Williams ovu nagradu osvojila po četvrti put. Nagradu za zasluge u sportu ove je godine posmrtno dobio nizozemski nogometni velikan Johan Cruijff, dok je nagradu za životno djelo dobio austrijski vozač formule 1 Niki Lauda.

Brazilski plivač Daniel Dias osvojio je Laureus u konkurenciji sportaša s invaliditetom, dok je nagradu za povratnika godine dobio novozelandski ragbijaš Dan Carter.

Ovogodišnja dodjela Laureusa održana je po prvi put u Berlinu.

>> Đoković proglašen najboljim sportašem svijeta, slavio ispred Ronalda i Hamiltona

Komentara 7

PE
peugeot
00:11 19.04.2016.

Mladi, jako inteligentni i od roditelja super odgojeni gospodin i sportista "par excellence!" Ponos Srbije i cijelog balkanskog poluostrva. Novak Djokovic je pravi, pravcati, Nikola Tesla tenisa! Sad se "Joker" odmara za konacni "Obracun kod OK Koral" (Roland Garros).

LA
lakočemo
00:44 19.04.2016.

bravo nole

RZ
rebel.zg
05:56 19.04.2016.

Bravo Nole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije