Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASTERS RIM

Novak Đoković nakon dva dana igre pobijedio neugodnog Grka

FRA, ATP Tour, Rolex Paris Masters
EXPA/PIXSELL
15.05.2021.
u 14:36

Đoković će u polufinalu nešto kasnije igrati protiv Sonega, dok će u prvom polufinalu igrati Španjolac Rafael Nadal i Amerikanac Reily Opelka.

Srpski tenisač Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu, nakon što je u četvrtfinalu u nastavku jučer prekinutog meča nakon velike borbe i preokreta pobijedio Grka Stefanosa Tsitsipasa sa 4:6, 7:5, 7:5.

Tsitsipas je u petak dobio prvi set 6:4, a u drugom poveo sa 2:1 uz prednost 'breaka', no susret je prekinut zbog kiše.

Nastavak je uslijedio danas, a Đoković je okrenuo rezultat izborivši pobjedu.

Meč Talijana Lorenza Sonega i Rusa Andreja Rubljova u petak nije ni počeo, pa je odigran danas. Nakon tri seta slavio je Sonego sa 3:6, 6:4, 6:3.

Đoković će u polufinalu nešto kasnije igrati protiv Sonega, dok će u prvom polufinalu igrati Španjolac Rafael Nadal i Amerikanac Reily Opelka.

Nadal je u petak svladao Nijemca Alexandera Zvereva sa 6:3, 6:4, dok je Opelka sa 7:5, 7:6 (2) nadigrao Argentinca Federica Delbonisa.

Komentara 2

SW
swensson
14:52 15.05.2021.

Cestitke Djokovicu na pobjedi.

T1
T1000
09:25 16.05.2021.

to je bilo finale prije finala...sad će lako do titule

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije