Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatrena podrška za finale

Nova zvijezda HR vaterpola: 'Teško da sam popularniji od Marka Livaje, Torcida će prenijeti bazen na Poljud'

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izborila je finale Europskog prvenstva u Splitu
Marko Lukunic/PIXSELL
09.09.2022.
u 16:45

'Valjda bi 700 tisuća ulaznica bilo dosta da se namire svi navijači'

Hrvatska vaterpolska reprezentacija ostvarila je novi veliki uspjeh i pobjedom nad Italijom (12:11) plasirala se u veliko finale Europskog prvenstva u Splitu

Jedan od junaka utakmice bio je Jerko Marinić Kragić koji igra sjajno na turniru u svom rodnom gradu, zabio je četiri pogotka Talijanima.

- Mađarska je ozbiljna momčad koja je napravila ogroman iskorak u samo mjesec dana. Neće biti lako, ali i mi smo zasluženo u finalu. Utakmica je to dostojna finala. Imaju par izvanserijskih igrača, vjerujem da smo spremni za zlato! - rekao je hrvatski vaterpolist i odgovorio na pitanje je li sada popularniji od splitskog božanstva Marka Livaje. 

- Uh, teško, ali drago mi je da se o tome priča. Dobro je to za vaterpolo. Moj veliki prijatelj Ante Bakalić, predsjednik Torcide, slao je poruke Savezu da će oni doći iz Šibenika i prenijeti bazen na Poljud, tako da ne bude problema s kartama. Rekao nam je pomoćni trener Renco Posinković da bi valjda 700.000 ulaznica bilo dovoljno da svih namiri. I dalje mislimo da smo krivo čuli, ali opet se srušio sustav. Mislim da bi Poljud bio taman. - rekao je Marinić Kragić. 

U subotnjem finalu očekuje se spektakularna atmosfera protiv jake Mađarske. 

>> Pogledajte slavlje navijača Dinama nakon velike pobjede protiv Chelseaja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije