Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZ JEDAN U DVA'

Srbi sumnjaju u namještanje, pogledajte nevjerojatnu reakciju vratara

namještanje
Foto: Printscreen Youtube
02.05.2017.
u 18:23

Srpski mediji sumnjaju da je rezultat susreta namješten zbog kladionica, posebno jer se dogodio preokret "iz jedinice u dvojku".

Jučer smo pisali o neobičnom suđenju u Srbiji na susretu između Crvene zvezde i Vojvodine, a sada stiže novi video koji budu sumnju u namještanje utakmica.

Riječ je o susretu Smedereva i Mihajlovca (3:4) u 24. kolu Srpske lige zapad (treća liga). Srpski mediji sumnjaju da je rezultat susreta namješten zbog kladionica, posebno jer se dogodio preokret "iz jedinice u dvojku".

Osim toga, palo je i sedam golova na što kladionice nude visoke koeficijente, a navodno je bilo i točno pogođenih rezultata.

U oči posebno upada i gol za 3:3 nakon pogreške vratara (na videu od 3:25).

Komentara 2

PT
penzioner_toni
18:39 02.05.2017.

Jesu ovo jos hrvatske novine? Srpska treca liga? Sta ste dosegnuli? Dno dna.

DA
dair
21:25 02.05.2017.

ne nisu hrvatske novine vec VL u privatnom vlasništvu i postoji neko kog ova vest zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije