Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK DIGITAL

Nogometaši Dinama odbili sudjelovati u emisiji koju vodi Mirta Šurjak

Split: HNK Hajduk i GNK Dinamo susreli se u 4. kolu Prve HNL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/9
12.09.2020.
u 21:46

- Igrači Dinama su pozvani, ali nisu bili raspoloženi za gostovanje u emisiji. Malo čudi s obzirom na rezultat. U ovom studiju su uvijek gosti obiju momčadi, to je ipak profesionalno. Sve se momčadi odazovu, bez obzira pobijedili ili izgubili - rekla je Mirta Šurjak.

Hajduk uoči nakon svojih utakmica na društvenim mrežama emitira emisiju Hajduk Digital koju vodi HTV-ova novinarka Mirta Šurjak.

Protivnički igrači inače gostuju u emisiji Hajduka, no nogometaši Dinama to su odbili iako su slavili na Poljudu.

- Igrači Dinama su pozvani, ali nisu bili raspoloženi za gostovanje u emisiji. Malo čudi s obzirom na rezultat. U ovom studiju su uvijek gosti obiju momčadi, to je ipak profesionalno. Sve se momčadi odazovu, bez obzira pobijedili ili izgubili - rekla je Mirta Šurjak.

- Nije korektno - rekao je Joško Španjić, sugovornik Mirte Šurjak.

Dinamo je na kraju slavio s 2:1, a golove za modre zabili su Lirim Kastrati (41) i Mislav Oršić (50), dok je strijelac za domaći sastav bio Stanko Jurić (88).

Ubrzo su se oglasili iz Dinama.

- Dinamo ima obavezu prema nositelju TV prava i to smo uredno ispunili, za razliku od nekih klubova koji često to eskiviraju. Ovdje je riječ o internoj emisiji HNK Hajduk. Uostalom, u Europi je pravilo da se takve stvari poput gostovanja igrača i trenera dogovaraju prije utakmice, a ne da ih se navlači za rukav ispred svlačionice kao da smo na placu. Kolege iz Hajduka će to valjda naučiti s vremenom - poručili su iz modrog kluba.

Germania ponudu pogledaj ovdje.

 

Ključne riječi

Komentara 22

KD
Kibi Dabi
22:18 12.09.2020.

Igrači Dinama odbili Mirtu?! Bit će da je Mirtu pregazilo vrijeme. Vrijeme je za neku mlađu.

Avatar drug Joža
drug Joža
22:30 12.09.2020.

A kako dotična može raditi na javnoj televiziji kao javna novinarka kad cijelo vrijeme objavljuje i naslikava se sa hajdukovim obilježjima?!? Jel to objektivno novinarstvo?!?

VL
VladoStudenac
23:52 12.09.2020.

Hajduk se s Mirtom okreće novom načinu financiranja jer je ovo ostalo sve propalo (gradski krediti, pretplate, pivo, jogurti, upaljači i sl.). Još su na perfidan način željeli za tu svoju prljavu rabotu iskoristi Dinamove zvijezde...e pa neće moći ove noći!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije