Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK DIGITAL
Povratak na članak

Nogometaši Dinama odbili sudjelovati u emisiji koju vodi Mirta Šurjak

- Igrači Dinama su pozvani, ali nisu bili raspoloženi za gostovanje u emisiji. Malo čudi s obzirom na rezultat. U ovom studiju su uvijek gosti obiju momčadi, to je ipak profesionalno. Sve se momčadi odazovu, bez obzira pobijedili ili izgubili - rekla je Mirta Šurjak.

Komentari 22

KD
Kibi Dabi
22:18 12.09.2020.

Igrači Dinama odbili Mirtu?! Bit će da je Mirtu pregazilo vrijeme. Vrijeme je za neku mlađu.

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
22:30 12.09.2020.

A kako dotična može raditi na javnoj televiziji kao javna novinarka kad cijelo vrijeme objavljuje i naslikava se sa hajdukovim obilježjima?!? Jel to objektivno novinarstvo?!?

VL
VL
VladoStudenac
23:52 12.09.2020.

Hajduk se s Mirtom okreće novom načinu financiranja jer je ovo ostalo sve propalo (gradski krediti, pretplate, pivo, jogurti, upaljači i sl.). Još su na perfidan način željeli za tu svoju prljavu rabotu iskoristi Dinamove zvijezde...e pa neće moći ove noći!

VL
Avatar lijevipokvarenibrisač
lijevipokvarenibrisač
22:15 12.09.2020.

Postoji nekakva obveza da to svi MORAJU napraviti? Ako Mirta Šurjak tako misli - očevidno je kako igrači Dinamo ne misle isto kao i ona. Na što, bez dvojbe, imaju i pravo.

VL
DH
dalibor.hren
09:05 13.09.2020.

Sve su rekli na terenu!

VL
DU
Deleted user
09:12 13.09.2020.

Ne preostaje ništa drugo nego kmeee...kmeee

VL
GU
guslarjovo
10:09 13.09.2020.

Sigurno je kriva corona, gdje piše da moraju. Sada nimaju drugi izgovorpa se treba loviti na slamku. VAR služi Hajduku, ali ni to ne pomaže

VL
Avatar Sokol
Sokol
15:10 13.09.2020.

Žena je isfrustrirana kao i veliki dio tih tzv. podupiratelja rog kluba. Da sada krenu s transformacijom kluba, mogli bi ući u bitku za naslov za 3 godine

VL
Avatar Poskok
Poskok
11:13 14.09.2020.

Zbog cega se vrijedja Mirta Surjak? Onakva je kakva je, a ne onakva kakva bi po vama trebala biti. Dinamo nije zainteresiran za dobrosusjedske odnose s Hajdukom. Jednostavno ih ne pozivati i svaki put skrenuti paznju na odbijanje u sudjelovanju i uzvratiti istom mjerom. I onda se jos Dinamo usudi pozivati na kulturu. Sramota. Bili mediji privatni ili ne zar je tesko reci dvije rijeci?

VL
MA
matkopeic
11:04 13.09.2020.

Dinamova klasika, odlična igra i pobijeda. Svaka cast igračima. No kad dođemo do komunikacije, marketinga totalna banana. Dinamo nema komunikacijske kanale gdje bi navijački puk mogao vidjeti golove, akcije, izjave igrača, analizu odmah poslije ovakve sjajne pobjede. To je katastrofa. Hajduk nas tu šiša 100 % i nije u redu da se nitko od Dinamovaca nije odazvao. Opet komunikacijski promašaj. Dragi moji PR Dinamo, danas je online doba, ako se odmah ne komunicira i aktualizura kao da se nije dogodili. Umjesto prave online platforme Dinamo šalje priopćenja.

VL
ST
sttipe
23:27 12.09.2020.

Dilaver je do 7 minute napravija 2 čista ka suza, žuta kartona. Trećeg u 2 poluvremenu. Nije dobija nijedan. Još je Bebek 3 žuta oprostija drugim igračima dinama. Hajduk neloš, osim 15 minuta 2 dila. Najgori su mu opet bili Caktaš i Neja 2 poluvrijeme, sve igrači koje sportske novosti hvale... Caktaš ne može trkački pristojno odradit pola poluvremena...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.