Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Ništa od VN Njemačke na Hockenheimu

Hockenheim
Foto: Reuters/PIXSELL
18.03.2015.
u 12:27

- Jednostavno nema dovoljno vremena kako bismo prodali ulaznice, kaže Seiler.

Bernie Ecclestone je ranije ovog mjeseca potvrdio da Nurburgring zbog financijskih problema više nije kandidat za ovogodišnju VN Njemačke. Druga opcija je bio Hockenheim, a direktor staze Georg Seiler je sada odbacio takvu mogućnost pa su šanse za održavanje VN Njemačke gotovo nikakve, piše GP1.

- Ne očekujemo njezino održavanje na Hockenheimu - rekao je Seiler za Bild.

- Jednostavno nema dovoljno vremena kako bismo prodali ulaznice. Vrijeme za organizaciju utrke je isteklo. U suprotnom bi kvaliteta događaja bila narušena.

VN Njemačke je zakazana za 19. srpnja. U slučaju njezina, kalendar bi se sastojao od 19 utrka. Njemačka novinska agencija SID prenosi da bi Svjetsko motorsportsko vijeće u petak trebalo potvrditi izbacivanje utrke iz F1 kalendara, prvi puta nakon 1960. godine.

Više o formuli čitajte na portalu GP1.

>>Vettel: Dečki, usporite malo, pričekajte nas! Hamilton: A štedjeli smo se

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije