Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio s engleskom

Nikola Vlašić pred transferom karijere? Slavni talijanski klub označen je kao destinacija vatrenog

italian soccer Serie A match - Torino FC vs AC Milan
Nderim Kaceli / ipa-agency.net
07.11.2022.
u 16:48

25-godišnji Splićanin se dobro snašao u Italiji, kako stvari stoje, tamo će i nastaviti karijeru.

Nakon što i druga avantura u Premiershipu nije završila dobro po Nikolu Vlašića, hrvatski reprezentativac je svoju sreću pronašao na talijanskoj 'čizmi'. 

U Torinu mu je odlično na posudbi pod vodstvom Ivana Jurića, ima vrlo dobru minutažu, zabija golove i dijeli asistencije pa su se opet aktualizirale vijesti da ga želi talijanski prvak AC Milan.

Vlašić je u West Ham stigao iz moskovskog CSKA za 30 milijuna eura, Torino ima klauzulu da ga otkupi za 15 milijuna eura, no ima još klubova koji su u utrci za potpis Hrvata. 

 

 

Navodno je Milan jako zainteresiran za Niksija, ali su odbili prijedlog West Hama koji traže 12 milijuna funti za otkup ugovora. 

Torinski 'bikovi' klauzulu iz ugovora mogu aktivirati već u siječanjskom prijelaznom roku, dok Vlašić vjerojatno jedva čeka trajno napustiti Englesku s kojom nikako nema sreće. 

Standings provided by Sofascore

>> Potukli se Boysi i Torcida

Komentara 8

SS
sokac sa drave
17:35 07.11.2022.

Ovaj text ima samo jednu zadacu da promovira igraca nista koristi.

BU
Bubalamala
17:51 07.11.2022.

Da barem sa čekate da dođe prva ponuda ovako nema smisla "rekla kazala" čemu to?

DR
Draconic5
20:47 07.11.2022.

Nevjerojatno koja naivnost tih naših mlaća. Ako nisi u Rusiji bio bog zna što, kod Engleza ćeš sigurno procvast, how yes no.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije