Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO ZA 5 MIL. EURA

Nikola Kalinić je najbolje pojačanje u Serie A!

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.12.2015.
u 13:40

"Hrvat je nedvojbeno najbolje ljetno pojačanje. Došao je za samo pet milijuna eura, a već je zabio 10 golova i četiri puta asistirao u 16 nastupa u ligi, uključujući i hat trick protiv Intera u rujnu", navodi Gazzetta dello Sport.

Sjajne partije Nikole Kalinića u dresu Fiorentine donijele su mu titulu najboljeg pojačanja Serie A. Najboljom kupovinom proglasila ga je Gazzetta dello Sport, talijanski sportski dnevni list.

"Hrvat je nedvojbeno najbolje ljetno pojačanje. Došao je za samo pet milijuna eura, a već je zabio 10 golova i četiri puta asistirao u 16 nastupa u ligi, uključujući i hat trick protiv Intera u rujnu. Visok, snažan i s osjećajem za gol, izborio se za mjesto u početnoj postavi Paula Souse. Impresivno je izgurao Khoumu Babacara i Giuseppea Rossija", navodi Gazzetta dello Sport.

Najbolja pojačanja Serie A:

Nikola Kalinić | Dnipro --->> Fiorentina
Paulo Dybala | Palermo --->> Juventus
Riccardo Saponara | AC Milan --->> Empoli
Jeison Murillo | Granada --->> Inter
Marten de Roon | Heerenveen --->> Atalanta
Pepe Reina | Bayern Munich --->> Napoli
Carlos Bacca | Sevilla --->> AC Milan

>> Kalinić zabio za pobjedu i došao na drugo mjesto ljestvice strijelaca!

Komentara 1

JT
Jedan_tamo
15:51 30.12.2015.

Bravo Nikola, samo tako dalje nastavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije