Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA NA KLUPI?

Evo što se priča o treneru Dinama: Zbog toga će teško ostati na klupi

Nikola Jurčević
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
15.05.2018.
u 08:25

– Znam da će se nadovezati ovaj rezultat na prethodne neuspjehe i da to ne izgleda dobro, osvojiti 14 bodova u deset utakmica sigurno ne izgleda dobro – kazao je Jurčević

Bravo za dečke iz Rudeša, gospodski su prije igrača Dinama izašli iz tunela i napravili špalir da bi dočekali momčad koja je već osvojila naslov prvaka. Nismo to dosad viđali na našim stadionima. No, poslije nisu bili tako dobri domaćini, nad novim prvakom slavili su pobjedu 1:0.

– Razgovarali smo o tom špaliru jutro prije utakmice, donijeli smo odluku da to napravimo jer to je znak poštovanja momčadi koja je prvak. Velika je stvar pobijediti prvaka – objasnio je trener Rudeša Jose Manuel Aira.

Anderson je mučio plave u prvom dijelu, pa nestao da bi bljesnuo tim pogotkom u završnici.

Nikola Jurčević
1/12

– Bilo je bolje nego protiv Lokomotive, jer svi smo bili motivirani na pravi način odigrati, pokazati se kao prvaci. Znam da će se nadovezati ovaj rezultat na prethodne neuspjehe i da to ne izgleda dobro, osvojiti 14 bodova u deset utakmica sigurno ne izgleda dobro – kazao je Jurčević koji će teško živjeti sljedećih dana.

Jer sve se više priča da nije vođa ovoj momčadi, a to onda znači da mu se trenerska fotelja već sada opasno trese. Možda ga spasi dvostruka kruna, ali samo – možda.

Ključne riječi

Komentara 15

ZI
zizi10
09:17 15.05.2018.

jurčević je katastrofa...na stranu to što ima dosta ozljeđenih igrača i što nije imao vremena za uigravanje momčadi, ali čovjek ne zna posao! taktika mu je 0, miješa igrače po pozicijama, nema niti jedne uigrane akcije, sve je stihija, igračii ne znaju tko kamo ide u napadu, kod kornera, slobodnjaka, veza je teško bauljanje po terenu, a obrana je šaka jada. vrhunac ludila je kad spori doumbia dolazi u protivnički šesnaesterac da kao pomogne napadu??! ili kad čorić izvodi slobodnjake i svaki, ali svaki je promašaj kao i svi njegovi šutevi iz daljine koji su toliko jadni, mlaki i spori da se čovjek svaki put zapita zašto mu treneri konačno ne zabrane to raditi!!! od kemije trenera i svlačionice nema niti "k", za pravog trenera igrači se bacaju na glavu (npr. simeone, guardiola, pa i ovaj lokomotivin -ne znam mu ni ime), a ovoga kad ga vide imam dojam da okrenu glavu od njega. jurčević da ima morala sam bi još nakon lokomotive dao otkaz, a kamo li nakon novog poraza od rudeša! ali jurčević će se tu držati zubima samo da osvoji trofej na zaslugama prethodnog trenera cvitanovića koji je čak odbio i otpremninu što jasno govori tko je od njih moralan, a tko nemoralan!

Avatar petrolio
petrolio
09:50 15.05.2018.

jurčević je na žalost teško razočaranje. naravno da je cvita trebao otići jer je momčad počela igrati loše, ali nisam vjerovao da će pod novim trenerom igrati još puno, puno lošije! nisam vjerovao da je to moguće, da novi trenerer ne donese ama baš nikakav pomak naprijed nego 3 koraka unazad?? zato jurčević mora već sada otići jer s njime dinamo nema šanse osvojiti kup, momčad ga uopće ne doživljava kao trenera!

Avatar Tigar63
Tigar63
10:06 15.05.2018.

Dobro da nije došao ranije ode prvenstvo, Jura budi pošten i reci NEZNAM.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije