Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan je morao napustiti igru već u 21. minuti i čekaju ga detaljne pretrage

Niko Kovač: Mišić mi se zgrčio, mislio sam da je nešto puklo

sp-nikoiran-sp.jpg
import
29.05.2006.
u 00:44

Nakon samo 21 minute igre kapetan hrvatske reprezentacije Niko Kovač napustio je teren u osječkom Gradskom vrtu. Butni mišić nije izdržao, a izbornik Zlatko Kranjčar nije želio riskirati.

Kapetan bez odmora
- Osjetio sam da mi se butni mišić zgrčio. Nisam bio siguran je li nešto puklo. Jednostavno nisam mogao nastaviti igru. Očekuju me detaljne pretrage, a magnetska će rezonancija pokazati koliko je ozljeda ozbiljna - istaknuo je Niko Kovač. Sličnu elaboraciju neposredno nakon utakmice ponudio nam je i liječnik reprezentacije Zoran Bahtijarević. Kapetan je dva slobodna dana trebao provesti u Splitu, no ozljeda mu je poremetila planove.

- Ma, to sad i nije toliko važno. Sve sam podredio reprezentaciji jer je pred nama velik cilj. Najvažnije je da se oporavim, a sve drugo može pričekati - reći će Niko. Posljednjih je nekoliko dana posebno aktualna tema bila podjela premija na SP-u. U nekoliko su navrata reprezentativci pokušali izbjeći tu temu. I kapetan je bio tajnovit.

- Sve smo se dogovorili s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Vlatkom Markovićem. Detalji našeg dogovora ostat će tajna. Jer, o novcu se ne priča, novac se ima. Mogu samo reći da su svi igrači iznimno zadovoljni - ističe Kovač. Marković je u nekoliko navrata isticao kako nije nikakva tajna da se premije dijele 60:40 u korist saveza.

Marković korektan
No izbornik Kranjčar sinoć je novinarima ponudio nešto drukčiju istinu.

- Raspodjela premija po načelu 55:45 u korist saveza sasvim je u redu. Predsjednik Vlatko Marković bio je iznimno korektan. Igrači nisu opterećeni visinom premija. No mislim da trebaju biti nagrađeni - istaknuo je Zlatko Kranjčar. A navodno je dogovoreno da se, prođu li naši skupinu, sve zarađeno nakon toga dijeli 50:50.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije