Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ NASLOVU

Niko Kovač konačno komentirao priče da mu se sprema otkaz, evo što je poručio!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
16.05.2019.
u 21:01

- Ako zapnem na ovoj, posljednjoj stepenici, to će boljeti, ali će proći. No problem današnjeg svijeta je malodušje, zato danas ima toliko bolesti i depresije. To boli puno više i ne prolazi lagano.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ovoga vikenda s Bayernom može osvojiti naslov prvaka Njemačke. Ima dva boda više od Borussije Dortmund i pobjedom protiv Eintrachta bi Bavarci postali prvaci.

No, njemački mediji stalno pišu da bi Kovač i unatoč naslovu mogao dobiti otkaz na kraju sezone. O tome su ga tamošnji novinari pitali na današnjoj konferenciji za novinare.

- Imam još dvije godine ugovora i želim to odraditi do kraja. Koncentriran sam samo na to da postanemo prvaci, ostalo me ne interesira - odgovorio je Kovač.

Bivši hrvatski izbornik bio je vrlo raspoložen za razgovor pa je tako na pitanje kako bi ocijenio cijelu sezonu odgovorio:

- Vrlo prosvjetljujuće, poučno iskustvo, zaista sam naučio puno. Ali također sam primijetio kako je teško ostati čovjek. Ljudi su vrlo, vrlo teška bića. Kada razgovaramo međusobno, moramo imati neki standard i nikada ići ispod toga. Uvijek misle da sam neki moralni apostol, ali ja sam doista takav. Jednostavno sam čovjek, odgojen sam tako. Svaki put kažem, želim da me tretiraju onako kako ja tretiram ostale. Svi moramo naučiti da naš svijet mora postati bolji. Možemo biti kritični, to je u redu, ali to mora biti do određene razine.

A što ako ne uspije osvojiti naslov?

- Ako zapnem na ovoj, posljednjoj stepenici, to će boljeti, ali će proći. No problem današnjeg svijeta je malodušje, zato danas ima toliko bolesti i depresije. To boli puno više i ne prolazi lagano. Moramo tražiti bolje i više od ljudi.

>> Pogledajte što je Zvone Boban rekao nakon humanitarne utakmice

Ključne riječi

Komentara 27

ZB
Zoki-Bijela
21:29 16.05.2019.

Niko samo naprid... Pusti bagru

TO
Tomi0713
21:58 16.05.2019.

Niko ljudina

Avatar comparator
comparator
22:04 16.05.2019.

Niko je zakon i njegov brat Robert također !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije