Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na trećem mjestu

Niko Kovač – hit Bundeslige: Znam kome moram zahvaliti!

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
21.12.2016.
u 11:22

– Jako sam zadovoljan rezultatom, ali i cijelom sezonom, rekao je Kovač nakon susreta.

Niko Kovač sa svojim Eintrachtom iz Frankfurta ima fenomenalnu sezonu. Momčad koju je prošle godine preuzeo na dnu lige prvo je spasio od ispadanja, a sada s njom čini čuda i piše bajku.

Sinoćnjom pobjedom protiv Mainza s rezultatom 3:0 popeo se na treću poziciju koja na kaju sezone vodi u Ligu prvaka. Fenomenalan je to podvig bivšeg hrvatskog izbornika.

– Jako sam zadovoljan rezultatom, ali i cijelom sezonom – rekao je Kovač nakon susreta.

Iako je pobjeda protiv Mainza bila uvjerljiva, domaća momčad nije potpuno dominirala.

– Gosti su nam konstantno prijetili i znam kome moram zahvaliti na ovom rezultatu – vratar Lukas Hradecky nas je spašavao. Kasnije je ipak bilo lakše kad je Mainz ostao s igračem manje – zaključio je Kovač.

Komentara 6

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:07 21.12.2016.

Dvostruki uspjeh dva brata Kovač. Prvo su prošle godine spasili Eintracht Frankfurt od ispadanja, a preuzeli su ga upravo dok je u proljeće 2016. bio u toj zoni, da bi ove godine odveli Eintracht u vrh Bundeslige bez da su kupili ekstra skupe igrače. To je ogroman posao u jednoj od najsnažnijih nogometnih liga i u srcu Njemačke gdje je nogomet daleko najpopularniji sport. Izgleda da smo već neko vrijeme i država uspješnih međunarodnih trenera a ne samo dobrih nogometaša. Sretan i blagoslovljen Božić braći Kovač i njihovim obiteljima želim iz Zagreba.

KR
krxone
12:40 21.12.2016.

Niko Kovač će prije ili kasnije biti trener Bayerna a vrlo vjerojatno i Elfa...

DU
Deleted user
12:42 21.12.2016.

sigurno HNSu zahvali inace bih jos tu kod nas trunuo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije