Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽEN

Senzacija! Niko Kovač preuzima jednu od najboljih momčadi svijeta?

Niko Kovač Eintracht
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.11.2017.
u 18:11

Bavarski div želi trenera koji govori njemački, radi na taktici, čvrstom rukom vodi momčad i igračima može usaditi disciplinu i borbenost.

Bivši hrvatski izbornik i trener Eintrachta Niko Kovač u kombinacijama je za preuzimanje klupe Bayerna.

Bavarski div želi trenera koji govori njemački, radi na taktici, čvrstom rukom vodi momčad i igračima može usaditi disciplinu i borbenost. Također, želja je da novi strateg bude bivši igrač s velikom igračkom karijerom i osoba koja se može nositi sa zvijezdama, ali i mladim talentima koji stižu.

Niko Kovač Eintracht
1/7

Ovaj opis "miriše" na Niku Kovača, napominju njemački mediji. Niko dobro poznaje Bayern budući da je dres kluba nosio dvije godine i odigrao 34 utakmice. Iz toga vremena traje njegovo prijateljstvo s Hasanom Salihamidžićem koji je danas sportski direktor Bayerna. 

Kao konkurencija Kovaču spominju se Julian Nagelsmann, Thomas Tuchel, Jürgen Klopp i Joachim Löw. Mjesto trenera Bayerna svima je poželjno jer se radi o jednoj od najboljih momčadi na svijetu, bez obzira što je u posljednje vrijeme u maloj krizi.

Inače, Bayern trenutno vodi Jupp Heynckes koji je preuzeo momčad od Carla Ancelottija nakon što je Talijan dobio otkaz. No, 72-godišnji trener samo je privremeno rješenje jer je potpisao ugovor do kraja sezone.

Komentara 34

AN
AnteizmalogZGa
18:34 15.11.2017.

Niko to sigurno može

RO
robertbruckner
18:50 15.11.2017.

kaj mi stolno tokozes: pravila komentarisnja????? kaj to kozete i srbima koji ima tu na forumu prek 50%, a veljidu skoro si su pobeglji z hrvatske?????????

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:54 15.11.2017.

Sama činjenica da se spominje Nikino ime je svojevrsno priznanje. Bilo bi mi drago da ga odaberu. Sretno Niko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije