Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veseli Skandinavci

Šveđani demolirali TV studio, Danci pjenušcem zalili voditelje

Danci
Foto: Screenshot
15.11.2017.
u 09:17

Danci su uletjeli pred kamere TV studija pored terena i pjenušcem zalili voditeljicu i bivšeg suigrača Larsa Jacobsena

Skandinavci znaju proslaviti uspjeh. U ponedjeljak su Šveđani remijem (0:0) protiv Italije potvrdili plasman na Svjetskom prvenstvo, a u uspjeh su proslavili vrlo emotivno.

U tom slavlju potrčali su prema TV studiju švedskog Eurosporta postavljenog pored terena San Sira i doslovno ga demolirali. Voditelji i gosti komentatori sigurno im nisu zamjerili. Srećom da se nitko nije ozlijedio.

Dan kasnije Danska je u Dublinu pobijedila Irsku (5:1). Igrači ovaj puta nisu ništa demolirali, ali je bilo mokro. Danci su uletjeli pred kamere TV studija pored terena i pjenušcem zalili voditeljicu i bivšeg suigrača Larsa Jacobsena koji je lani završio karijeru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije