Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski mediji:

Nije to velika Italija, ali Conte je još neporažen

Hrvatska - Italija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
17.11.2014.
u 10:00

Osjetili su se brojni izostanci kod naše reprezentacije, nije to bila velika Italija, piše portal Raija.

Talijanski mediji potencirali su kako je Hrvatska i dalje 'crna mačka' za azzurre.

- Mlaka Italija nastavila negativnu tradiciju protiv Hrvatske, piše Corriere dello sport, dok La Repubblica donosi naslov: 'Azzurri zaustavljeni na San Siru'.

- Ništa od pokera pobjeda u kvalifikacijama, no Conte ostaje neporažen, piše portal Raija, te dodaje: 'Osjetili su se brojni izostanci kod naše reprezentacije, nije to bila velika Italija.

Eurosport pak naglašava veliku pogrešku Buffona, vratara sa čak 145 nastupa za reprezentaciju: 'Završilo je 1:1 nakon lijepog udarca Candreve i pogreške Buffona, koji je dopustio da udarac Perišića ispod njega prođe u mrežu.

>>Sramota, huligani su nam presudili, stanite im na kraj!

>>Svjetski mediji: Sramotna bakljada najradikalnijih hrvatskih navijača

Komentara 4

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
10:02 17.11.2014.

Italija je osvojila veliki bod!!!!

Avatar MK
MK
11:09 17.11.2014.

...zasto nitko ne govori o sceni kako je, mislim Rossi, sa ispruzenom nogom zabio kopacku u rebra Domagoja Vide (a sudac je stajao 5 metara od Toga) - to je cisti crven karton ako nisam u krivu? ...Osim Toga - to se dogodilo u 16ercu! ...Hrvatska je jucer imala sve sto treba za pobjedit - a ovi tzv. "isušivači močvare - Željka Jovanovića" vjerojatno su presudili da do toga na kraju nije i doslo.

VR
vrisak
13:18 17.11.2014.

Sudac nebi vise trebao suditi ocito je ignorira prekrsaje nad hrv, igracima Hrvate je kaznjava za sitnice ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije