Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA TO NAPRAVITI

Nije dobro: Mandžukić se zbog ovoga mora jako zabrinuti!

12.03.2019.
u 07:37

“Mario je beskompromisni borac, igrač za velike utakmice, ali nije zabio već dva i pol mjeseca. Zadnji put mrežu je tresao prije Badnjaka i vrijeme je da napravi nešto s time u vezi."

Velike je planove imao Juventus kada je za Cristiana Ronalda iskeširao 105 milijuna eura. Već su tada naslov Lige prvaka vidjeli u svojim rukama. Posljednji su osvojili 1996. godine, a sada s velikim CR7 u momčadi bio bi grijeh ne uzeti ga ponovno. No, malo su se preračunali, nije im ni on pomogao u prvoj utakmici osmine finala LP protiv Atletico Madrida. Momci Diega Simeonea iznenadili su ih i pobijedili 2:0.

Mario zabio prije Badnjaka

Upalio se tada alarm jer pobjeda, i to barem s dva pogotka razlike, sada je imperativ.

– Momčad je sigurna da će igrati sjajnu utakmicu, a i ja sam također. Spremni smo iskusiti posebnu noć, i na terenu i na tribinama – rekao je Cristiano Ronaldo, koji dobro poznaje Atletico.

Suočio se s njima mnogo puta dok je igrao za Real Madrid i zabio im ukupno 22 gola.

– Svi znaju da su jaka momčad, dobro se brane, ne riskiraju puno i igraju na kontranapad, ali mi smo spremni. Učinit ćemo sve što možemo da ih pobijedimo. Detalji će pokazati razliku, želimo pobijedili i otići u četvrtfinale. Nismo očekivali da ćemo izgubiti 0:2, ali sve se može dogoditi. Želimo im odgovoriti na domaćem terenu i pred našim navijačima – zaključio je.

No, namučit će se ne bi li prošao pored obrane koju je postavio Diego Simeone. Naime, njegov Diego Godín smatra se jednim od najboljih braniča na svijetu trenutačno. No, glavni stup Atleticove ozlijedio je zglob noge i upitan je za uzvratni susret s Juventusom.

Da će Talijanima biti lako, neće. Znaju to i sami, a još k tome neće moći računati na Samija Khediru te Juana Cuadrada. No, zato bi duet Ronalda i Marija Mandžukića, koji je do sada dobro funkcionirao, trebao probati izvući Staru damu iz krize u elitnom natjecanju. Doduše, Mario je u posljednje vrijeme češće bio u ulozi asistenta pa ga talijanski mediji uoči ovog susreta “prozivaju”.

“Mario je beskompromisni borac, igrač za velike utakmice, ali nije zabio već dva i pol mjeseca. Zadnji put je mrežu tresao prije Badnjaka i vrijeme je da napravi nešto po tom pitanju. A za to ne postoji bolje vrijeme nego protiv Atletica. Motiva mu sigurno neće nedostajati jer je riječ o njegovu bivšem klubu koji ga se riješio nakon jedne sezone”, piše Gazzetta.

Atletico Madrid će pak u goste doći bez Diega Coste i Lucasa. Juventus je u posljednjoj utakmici u Serie A slavio protiv Udinesea 4:1, dok je Atletico s 1:0 u La Ligi bio bolji od Leganésa.

U drugoj utakmici večeri Manchester City doma će igrati protiv Schalkea (21 sat). Prva utakmica završila je s 3:2 za Otočane.

No, svjestan je i Pep Guardiola i cijela momčad, ali i ona gostujuća da su karte itekako otvorene. Građani se nadaju da će potvrditi prolazak u četvrtfinale posebice nakon dobrog prvenstvenog poguranca u leđa. U posljednjoj utakmici pobijedili su Watford s 3:1 i upisali tako devetu ligašku pobjedu u nizu. Prvi su na tablici Premier lige s bodom prednosti pred Liverpoolom i u sjajnoj su formi.

City u četiri najboljih u Europi

U Schalkeu pak znaju kamo i na koga dolaze, no isto tako znaju da ne idu na izlet nego na uzvratnu utakmicu Lige prvaka.

– Moramo to dobro odigrati jer u nogometnu je sve moguće – rekao je Schalkeov igrač Steven Skrzybski.

Novi sportski direktor njemačke momčadi Jochen Schneider imat će pak prvo putovanje Lige prvaka s momčadi.

– Bit će to velika utakmica. Manchester City je trenutačno jedna od četiri najbolje momčadi u Europi. Prihvaćamo izazov i radujemo se utakmici. Za nas je ovo prilika da pokažemo pristojan nastup protiv vrhunskog protivnika koji je izvanredno okupiran na svim pozicijama. Moramo donijeti osnovne vrijednosti – rekao je.

Parovi Lige prvaka:

Juventus - Atl. Madrid -:- (0:2)

Manchester City - Schalke -:- (3:2)

Barcelona - Lyon srijeda, 21 sat (0:0)

Bayern - Liverpool srijeda, 21 sat (0:0)

Borussia Dortmund - Tottenham 0:1 (0:3)

Real Madrid - Ajax 1:4 (2:1)

Porto - Roma 3:1 (1:2)

Psg- Manchester United 1:3 (2:0)

Na rasporedu su uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka. Do sada su u četvrtfinale prošli: Ajax, Tottenham, Porto i Manchester United. U zagradi su rezultati prvih utakmica

>> Pogledajte što je Bruno Petković rekao nakon pobjede nad Benficom

Komentara 5

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:29 12.03.2019.

Bez obzira tko im igrao Atletico jako teško prima golove, ali Juve je jak i kada igra punom snagom može kući dobiti svakoga sa dva razlike. Ali ako prime gol priča je završena.

Avatar nekakav
nekakav
08:53 12.03.2019.

atletico će večeras imati punu mrežu golova. juve je ipak klasični talijan. sa iznimnim igračkim kadrom. u prvoj utakmici juve nam je ostao dužan, a atletico nije pokazao ništa posebnog. mislim da sve osim uvjerljive pobjede juventusa bude veliko iznenađenje.

SL
Slavonskarakija
09:35 12.03.2019.

Unistic ce Athletico. Ali da li ce proci je druga stvar. Mislim da se moze dogoditi da suci opet izbace Juventus. Dosude krivi penal ili im poniste golove. Ima jako cudnih sudac i ljubomornih. A neki jednostavno nevole Italiju i Juventus. Danas sam cuo da se vraca Zidane u Real. Ajmo Mandzo idemo Juve. Forza Juve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije