Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA TO NAPRAVITI
Povratak na članak

Nije dobro: Mandžukić se zbog ovoga mora jako zabrinuti!

“Mario je beskompromisni borac, igrač za velike utakmice, ali nije zabio već dva i pol mjeseca. Zadnji put mrežu je tresao prije Badnjaka i vrijeme je da napravi nešto s time u vezi."

Komentari 5

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
08:29 12.03.2019.

Bez obzira tko im igrao Atletico jako teško prima golove, ali Juve je jak i kada igra punom snagom može kući dobiti svakoga sa dva razlike. Ali ako prime gol priča je završena.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:53 12.03.2019.

atletico će večeras imati punu mrežu golova. juve je ipak klasični talijan. sa iznimnim igračkim kadrom. u prvoj utakmici juve nam je ostao dužan, a atletico nije pokazao ništa posebnog. mislim da sve osim uvjerljive pobjede juventusa bude veliko iznenađenje.

VL
SL
Slavonskarakija
09:35 12.03.2019.

Unistic ce Athletico. Ali da li ce proci je druga stvar. Mislim da se moze dogoditi da suci opet izbace Juventus. Dosude krivi penal ili im poniste golove. Ima jako cudnih sudac i ljubomornih. A neki jednostavno nevole Italiju i Juventus. Danas sam cuo da se vraca Zidane u Real. Ajmo Mandzo idemo Juve. Forza Juve.

VL
Avatar Abcda
Abcda
13:23 12.03.2019.

Malo dalje ste napali Luku, pa sad Mandzu ??!!! Vatreni su vam trn u oku, jadni ste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.