Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Test utakmica

Nigerija izabrala suparnika koji će glumiti vatrene uoči SP-a

Gernot Rohr
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.12.2017.
u 16:34

Nigerija je izabrala Poljsku kao test za Hrvatsku, dok će Poljacima ogled protiv 'Super orlova' poslužiti kao test za ogled protiv Senegala u skupini H svjetskog prvenstva

Prvi suparnik hrvatske nogometne reprezentacije na svjetskom prvenstvu u Rusiji, Nigerija igrat će prijateljsku utakmicu protiv Poljske 23. ožujka.

Mjesto odigravanja utakmice još nije poznato, no oba saveza su potvrdila termin utakmice.

Nigerija je izabrala Poljsku kao test za Hrvatsku, dok će Poljacima ogled protiv 'Super orlova' poslužiti kao test za ogled protiv Senegala u skupini H svjetskog prvenstva.

Gernot Rohr
1/15

- Prva utakmica na svjetskom prvenstvu je iznimno važna. Hrvatska je za nas možda i najvažnija utakmica. Ako dobro otvorimo prvenstvo imamo izgleda proći skupinu - kazao je nigerijski izbornik Gernot Rohr (64).

Njemački stručnjak smatra kako su 'vatreni' tehnički iznimno kvalitetna momčad.

- Hrvatska je sposobna ostvariti veliki rezultat. Ima momčad sastavljenu od igrača iz vrhunskih klubova. Hrvatski igrači su tehnički savršeni, ali i mi imamo kvalitetu - dodao je Rohr otkrivši zašto je izabrao Poljsku.

- Tražili smo protivnika koji igra slično kao i Hrvatska. Zbog toga smo izabrali Poljsku. Tražimo još jednog europskog suparnika - dodao je nigerijski izbornik.

Bivši izbornik Burkine Faso, Nigera i Gabona osvrnuo se i na hrvatske navijače.

- Hrvatska ima sjajne navijače koji uvijek dolaze u velikom broju, bit će to zanimljiv ogled.

Utakmica između Hrvatske i Nigerije na rasporedu je 16. lipnja u Kalinjingradu.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 3

IL
ilijan
20:19 11.12.2017.

Dobro da nisu nas izabrali

Avatar Made in Germany
Made in Germany
09:24 12.12.2017.

Dosta dobar dio Hrvata ima isti mentalitet poput Poljaka. Ljudi se iz Hrvatske i Poljske sve vise u inozemstvu medusobno zene ili idu u brakove. Ista je kultura i slican govor. Nogometne reprezentacije zu tu negdje. Hrvatska ima bolje pojedince, no, zato Poljaci imaju bolji momcadski duh. Nijemac je pogodio u izboru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije