Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Washington Capitalsi ušli u povijest

Washington Capitals
Reuters/PIXSELL
23.02.2016.
u 11:30

Golove za Washington zabili su Jevgenij Kuznjecov i Alekx Ovječkin, a Mike Richards je zabio pobjednički gol za 3-2 i to mu je pvi pogodak nakon 13 mjeseci.

Washington Capitals su sinoć sa 3-2 pobijedili Arizona Coyotese postavši tako prva momčad u povijesti NHL-a koja je ostvarila 44 pobjede u 58 utakmica.

Golove za Washington zabili su Jevgenij Kuznjecov i Alekx Ovječkin, a Mike Richards je zabio pobjednički gol za 3-2 i to mu je pvi pogodak nakon 13 mjeseci. Vratar Braden Holtby je obranio 25 udaraca prema vratima Washington  i to im je četvrta uzastopna pobjeda. Strijelci za Arizonu su bili Kevin Connauton i Connor Murphy, a Louis Domingue je imao 31 obranu u porazu svoje momčadi. 

San Jose Sharksi su sinoć sa 6-3 pobijedili St. Louis Bluese, a po dva gola zabili su Joe Thornton, Logan Couture i Thomas Hertl.  Sharksima (32-21-5) je ovo 21. pobjeda u gostima čime su se izjednačili s Washington Capitalsima.Vratar Martin Jones je upisao 25 obrana za San Jose. Vladimir Tarasenko je zabio prvi gol za St. Louis Bluese, David Backes drugi i to mu je 200. u NHL-u, a Jay Bouwmeester treći.

Nashville Predatorsi su sisnoć svladali Montreal Canadiense sa 2-1 nakon izvođenja kaznenih udaraca, a pobjednički gol zabio je Craig Smith. Vratar Pekka Rine obranio je 28 udaraca za pobjedu Nasvillea. Viktor Arvidsson je zabio svoj šesti gol ove sezone za vodstvo Nashvillea od 1-0 tri minute nakon početka prve trećine, a Gallagher je izjednačio za Montreal svojim 16. golom.

REZULTATI:

Boston Bruins - Columbus Blue Jackets         6-4
Washington Capitals - Arizona Coyotes         3-2
Montreal Canadiens - Nashville Predators      1-2 (kazneni udarci)
St. Louis Blues - San Jose Sharks             3-6

>> Minnesota slavila protiv Chicaga u prvoj utakmici na otvorenom

Komentara 1

DA
davorrrr
17:18 23.02.2016.

Strasna momcad ove sezone! Mislim da ce ove godine igrati u finalu protiv Predatorsa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije