Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DISKRIMINACIJA?

Nevjerojatno! Pogledajte što su navijačima Hajduka napravili u Koprivnici

Torcida
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/7
09.03.2019.
u 19:14

Zaštitari su dobili upute da na ostatak stadiona puštaju samo navijače iz pet  županija, ostali su morali na gostujuću tribinu

Hajduk je danas nakon preokreta s 2:1 slavio u Koprivnici protiv Slaven Belupa, no utakmica nije prošla bez incidenata.

Redari uoči utakmice nisu Torcidi dopustili unošenje transparenata na stadion, ali su kasnije ipak promijenili mišljenje.

Osim toga, organizatori navijačima Hajduka nisu dopustili ulazak na bilo koju tribinu osim gostujuće. Naime, zaštitari su dobili upute da na ostatak stadiona puštaju samo navijače iz pet  županija: Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Međimurske, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske. Navijači iz ostalih županija morali su u "kavez".

Foto: Splitski dnevnik

Nezadovoljni navijači pokušali su dobiti objašnjenje i pismenu potvrdu zabrane kako bi doznali protiv koga mogu podignuti tužbu, piše Splitski dnevnik.

A sudac Fran Jović je nakon susreta prijavio direktora Slaven Belupa Zvonimira Šimunovića, a napisao je sljedeće:

"Po završetku utakmice, gospodin Zvonimir Šimunović dočekao me je u tunelu igrališta te se pokušao sa mnom fizički obračunati, u čemu su ga spriječili zaštitari. Nakon toga, isti mi je prijetio riječima: 'Jeb*** ću ti ja mater, pi** ti materina.' To je ponovio u više navrata."

>> Pogledajte kako su navijači razgrabili legendarnu Plavu devetku

Ključne riječi

Komentara 38

NA
Napalm
20:40 09.03.2019.

Sramota!Gostujući navijači da moraju na tribine predviđene za gostujuće navijače!? Zaista su ti Podravci nenormalni, pa ne žele konflikte s "miroljubivim" navijačima Hajduka. I još nas Bilogorce puste k sebi na tribine!? Ma nezamislivo i nedopustivo!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:20 09.03.2019.

Nedopustivo ponašanje prema uglednim vlasnicima splitskog klubića.

Avatar doog_kool
doog_kool
22:00 09.03.2019.

Splitska narkomanija je postala nepozeljna u svim djelovima hrvatske...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije