Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RAKITIĆ:

Neuer mi je prijatelj, ali sve nagrade moraju otići Lionelu Messiju!

Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
30.12.2014.
u 16:26

– Igrao sam s Neuerom tri i pol godine u Schalkeu, Cristiano je odličan, sva trojica zaslužuju Zlatnu loptu, ali jedan je igrač drugačiji od ostalih, a to je Messi – rekao je Rakitić

Ivan Rakitić i Alen Halilović igrali su sinoć u Madridu u humanitarnoj utakmici koju je organizirao UNICEF za pomoć u borbi protiv ebole. Nakon utakmice Raketa je bio jako tražen. Dakako, jedno od nezaobilaznih pitanja bila je Zlatna lopta.

– Samo je jedan igrač na svijetu iznad ostalih. Uz sav respekt prema Neueru, koji mi je prijatelj, kao i prema Cristianu Ronaldu, Leo je jedinstven i trebao bi osvojiti sve trofeje – smatra Rakitić i nastavlja:

– Igrao sam s Neuerom tri i pol godine u Schalkeu, Cristiano je odličan, sva trojica zaslužuju Zlatnu loptu, ali jedan je igrač drugačiji od ostalih, a to je Messi. Mislim da sve nagrade koje postoje trebaju otići njemu.

>> Rakitić: Privilegija mi je dijeliti svlačionicu s Xavijem i sličnima

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:34 30.12.2014.

Svaki drugi treci clanak o Rakiticu su pohvale Messiju. Naporan je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije