Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBITIRA U SUBOTU

Nesuđeni hrvatski izbornik bit će novi trener Partizana!

Andrea Trinchieri
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
31.10.2018.
u 12:06

Kako javljaju srbijanski mediji, u četvrtak će potpisati višegodišnji ugovor s Partizanom.

Talijan Andrea Trinchieri u nekoliko je navrata bio kandidat za klupu Hrvatske.

Posljednji put u tom kontekstu spominjalo ga se u veljači ove godine kada se tražio nasljednik Ivice Skelina. Vodstvo HKS-a tada se ipak odlučilo za Dražena Anzulovića.

Talijan je bio bez posla kada se rastao s Bambergom, na čijoj je klupi bio od 2014., no sada je dogovorio novi angažman.

Kako javljaju srbijanski mediji, u četvrtak će potpisati višegodišnji ugovor s Partizanom.

Na klupi novog kluba trebao bi debitirati već u subotu kada Partizan u šestom kolu ABA lige gostuje kod Mege.

>> Pogledajte i što Džajić kaže kako bi Dinamo prošao protiv Crvene zvezde

Komentara 15

AN
AnteizmalogZGa
13:20 31.10.2018.

Obrisaše mi jedan obični komentar. Meni se čini da je VL-istu važno činiti razdor između svih!!!!! ...A to mislim između svih normalnih..... i raznih Mica Trofrtaljka@...,EUJugosa@ I svih ostalih s bilo koje strane.Mene ne može nitko na svijetu preokrenuti, kako bih ja zavolio one koji su mi zapalili dom, niti me bilo tko može natjerati da mrzim bilo koga...a kamo li nekog Srbijanca kod kojeg sam prije trideset i ohoho godina pio slatko. Proveo sam u obrani Domovine najljepše godine svog života, A danas razne "mice" i "EUJ"se razbacuju s nekim izrekama i ,kako je danas moderno reći "floskulama"A tkvi nisu vidjeli ni "R" od rata ni "Z" od zla. Nije mi ni na kraj pameti da bacam onu "tko nas bre zavadi"....ali nedam ni mrc na normalne ljude. A vi admini iz VL ...samo naprijed!!!!" Trujte i trolajte!!!! Vi ste sramota današnjeg novinarstva.!!!!!!!

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
12:15 31.10.2018.

Andrea je očito odabrao poštene ljude umjesto izdašnjijeg ugovora u HR repki. Čovjek ima ukus i drži se podalje od sramote.

Avatar Sokol
Sokol
13:32 31.10.2018.

nba i europska košarka su dva različita sporta i TOČKA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije