Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO POVEĆANJE

Nestvarne scene: Dinamovi navijači ovih dana ruše rekorde!

Dinamo
Luka Stanzl/PIXSELL
04.03.2023.
u 07:00

Jedna je stvar sigurna, Dinamo će do Skupštine imati rekordan broj članova u posljednjih 20 godina. Pretpostavlja će da će idući tjedan ta brojka iznositi i do 30 tisuća!

Rat za prevlast u Dinamu već sad je donio i jednu odličnu stvar – veliko povećanje broja članova. Nestvarno su ovaj tjedan izgledale scene u Fan shopu Bad Blue Boysa u Ilici 47. Ljudi su čekali u redu, od klinaca koji su tek prohodali do staraca u kolicima, a svi su željeli samo jedno – učlaniti se u Dinamo. I to sve kako bi pomogli navijačima da 9. ožujka što više njihovih delegata uđe u sastav Skupštine. Prema informacijama koje imamo, BBB-i su samo ovaj tjedan, u pet dana, skupili 7000 članova!

Kada se zna da je proteklih godina ukupni broj članova Dinama varirao između 14 i 20 tisuća, onda je tih 7000 u pet dana zaista impresivna brojka. Naravno, ne miruje ni Mamićeva struja, i oni revno ovih dana skupljaju članove, a nekima od njih i plaćaju članarinu!

No delegati koji tako skupljaju članove neće moći ući u skupštinu, odluka je to Izvršnog odbora od neki dan.

Kako god, jedna je stvar sigurna, Dinamo će do Skupštine imati rekordan broj članova u posljednjih 20 godina. Pretpostavlja će da će idući tjedan ta brojka iznositi i do 30 tisuća! Zadnji put toliki je broj članova Dinamo imao 2000. godine, kada je vraćeno ime Dinamo. Tada se samo u prvih 24 sata učlanilo 5000 ljudi.

Općeniti rekord drži slavna 1982. godina. U lipnju 1982. godine, nakon završetka šampionske sezone, bilo je 30 tisuća članova, no do kraja godine ta je brojka narasla na 42.000, što se i do danas smatra rekordom kad je o Dinamu riječ. 

>> Karlo Ledinski o Skupštini Dinama

 

Ključne riječi

Komentara 9

MO
modovisisajteMaraschino
08:52 04.03.2023.

na kraju računaju se trofeji i plus u blagajni... ima nas navijača Dinama Hajduka koji ne želimo u udruge i skupine, koji navijamo za svoje klubove od malih nogu. a te brojeve članova objesite mačku o rep...

BS
Blue_shirt
08:56 04.03.2023.

Izgleda da se širi virus sa juga. A vidimo i koje su posljedice za klub kada postane članarina centar svega.

SS
sokac sa drave
09:22 04.03.2023.

Kao i uvijek hrvati potiho prate ovaj podmukli napad na nas voljeni dinamo i sve tako dok ne dodje stani pani.Nakon toga ce netko tesko nahebati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije