Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdio i Bayern

Nerlinger: Sretni smo jer smo u Bayern doveli vrhunskog napadača

mario mandzukic (1)
Slavko Midžor/Pixsell
27.06.2012.
u 17:21

– Svi smo vidjeli kako je odlično odigrao na Europskom prvenstvu gdje je pokazao uistinu posebne vještine

Na službenoj stranici Bayerna potvrdili su transfer Marija Mandžukića u redove Bavaraca. Naš će reprezentativac za nekoliko dana stići u klub gdje će obaviti liječnički pregled i biti službeno predstavljen.

– Sretni smo što smo dobili vrhunskog napadača. Znamo ga iz Bundeslige, a i svi smo vidjeli kako je odlično odigrao na Europskom prvenstvu gdje je pokazao uistinu posebne vještine. On će svakako osnažiti našu momčad – rekao je sportski direktor Bayerna Christian Nerlinger.


Ključne riječi

Komentara 1

AU
aurelia
17:55 27.06.2012.

Dobar je ,naš je, ali on uopće neće igrati, nego biti rezerva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije