Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJ FORMULE 1

Nepoznata strana Schumacherovog stradanja: Posljednjim riječima kao da je očekivao tragediju

Michael Schumacher na svoj 45. ro?endan bori se za život
A3762/DPA
16.08.2023.
u 14:40

U dokumentarnom filmu koji otkriva nepoznate strane proslavljenog sportaša, Corrina je otkrila posljednje riječ koje je Michael izgovorio prije nesreće. Čini se kako je osjećao da bi se nešto loše moglo dogoditi.

Sportski svijet je prije 10 godina ostao šokiran zbog katastrofalne nesreće slavnog asa Formule 1 Michaela Schumachera na skijanju u francuskim Alpama. Legendarni Schumi osvojio je sedam naslov prvaka i smatran je ponajboljim pilotom Formule 1 u povijesti, ali od 2013. godine njegova obitelj proživljava agoniju. 

U dokumentarcu o slavnom Nijemcu pod nazovim 'Schumacher', njegova supruga Corinna je progovorila o nesreći koja je promijenila njegov život. 

'Svi osjećamo nedostatak Michaela, ali on je i dalje prisutan među nama, na drugačiji način. Svaki dan nam pokazuje svoju neizmjernu snagu. Živimo zajedno, prolazimo kroz terapiju zajedno, sve što činimo je usmjereno na Michaelovo bolje stanje i njegovu njegu. Želimo da osjeti našu obiteljsku vezu i ljubav. Bez obzira na sve, dat ću sve od sebe. Pokušavamo nastaviti kao obitelj, u skladu s onim što je Michael volio i živio. Nastavljamo dalje sa svojim životima', dodala je Corinna.

VEZANI ČLANCI:

U dokumentarnom filmu koji otkriva nepoznate strane proslavljenog sportaša, Corrina je otkrila posljednje riječ koje je Michael izgovorio prije nesreće. Čini se kako je osjećao da bi se nešto loše moglo dogoditi. 

- Baš prije nego što se to dogodilo u Meribelu, rekao mi je: 'Snijeg mi je nekako nesiguran. Nemam dovoljno adrenalina. Mogli bismo odletjeti do Dubaija i tamo skočiti padobranom - rekla je Michaelova supruga. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije