Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE PRIJAVIO

Nevjerojatno: Dimitrov je osjetio simptome zaraze, ali sve je ignorirao i ugrozio Hrvatsku!

Grigor Dimitrov, bugarski tenisač zarazen koranavirusom u bliskom kontaktu sa brojnim sportašima u Zadru
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/8
23.06.2020.
u 07:18

– Grigor Dimitrov nijednom nije zatražio liječnički pregled niti se požalio na simptome. Da jest, mi bismo reagirali – rekao je izvor iz Adria Toura

Teniski turnir Adria Tour u Zadru otkazan je nakon što je bugarski tenisač Grigor Dimitrov objavio da se zarazio koronavirusom. Vijest je izazvala šok u našoj zemlji, no čini se da se Dimitrov ponio poprilično neodgovorno.

Naime, Bugarin je imao simptome još u Sofiji, kamo je otputovao između turnira u Beogradu gdje se igrao prvi dio Adria Toura. Loše zdravstveno stanje tada nije prijavio organizatorima.

Kada je došao u Hrvatsku, prvo je igrao, a onda se požalio na umor, naporne treninge i prejako sunce. Na pitanje što se događa, rekao je da ga boli lakat.

– Grigor Dimitrov ni jednom nije zatražio liječnički pregled, niti se požalio na simptome. Da jest, mi bismo reagirali – rekao je izvor iz Adria Toura za Blic.

Isti izvor napominje da je Goran Ivanišević dan prije početka turnira osjećao slabost i da je odmah reagirala ekipa liječnika koja ga je i testirala na COVID-19. Test je, srećom, bio negativan.

Zbog svega navedenog i zato što je zanemario loše zdravstveno stanje, Dimitrov je doveo u opasnost i kolege koji se bave tenisom (zarazili su se i naš Borna Ćorić te dva trenera), kao i ljude iz organizacije turnira i brojnu publiku, napominje Blic.

Turnir u Zadru na kraju se nije odigrao do kraja, a Hrvatska se u negativnom svjetlu našla na naslovnicama brojnih svjetskih medija. Loša je to promidžba za zemlju koja pokušava spasiti turističku sezonu nakon pandemije koronavirusa.

Ključne riječi

Komentara 21

GA
galico
09:22 23.06.2020.

Ma dajte? A zbog čega ga niste testirali?

DU
Deleted user
07:45 23.06.2020.

"Dimitrov ugrozio Hrvatsku" 😂 Jadna bi bila država koju bi mogao ugroziti jedan udarač loptice. Hrvatsku je isključivo ugrozila kasta nesposobnih političara (u vlasti i oporbi), pripadnici nesposobnog i korumpiranog pravosuđa te jednako nesposobnih i pohlepnih "poduzetnika" svih vrsta. Naravno, da niti široke narodne mase nisu nedužne jer trpe tri predhodno spomenute skupine.

Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
10:07 23.06.2020.

Dimitrov ugrozio , a organizator turnira je samo organizirao korona party

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije