Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESI SU VEĆ ODLUČILI

Nema kraja problemima: Vatreni otkazali kamp, na sve utakmice će putovati iz RH?

Zagreb: Zlatko Dalić održao je konfereciju za medije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
29.05.2021.
u 18:46

Ništa, dakle, od odsjedanja u luksuznom St. Andrewsu budu li Dalić i ostali tako odlučili, a onda si ga mogu uzeti domaćini Škoti koji su ionako bili 'bacili oko na njega'

Češka je odustala od kampa u Škotskoj, a tog luksuza bi se mogla odreći i hrvatska nogometna reprzentacija. Nova je to glavobolja za izbornika Dalića, a odluka bi trebala pasti jako brzo. Razlog? Korona mjere. 

Naime, u slučaju da se pojavi samo jedan pozitivan rezultat u reprezentaciji  nakon testiranja na korona virus cijela bi momčad morala u karantenu što si Vatreni, a niti druge reprezentacije, zbog turnira ne mogu dopustiti. 

Česi će tako na dan utakmice putovati iz Praga, a Hrvatska će putovati iz, vjerojatno, Rovinja ili neke druge lokacije koju naš stožer odluči odabrati, a konačnu bismo odluku trebali saznati kroz dan ili dva.

Ništa, dakle, od odsjedanja u luksuznom St. Andrewsu budu li Dalić i ostali tako odlučili, a onda si ga mogu uzeti domaćini Škoti koji su ionako bili 'bacili oko na njega'. 

Kako izgleda taj kompleks možete pogledati u našoj galeriji.

Nažalost to nije jedini udarac za izbornika. Osim što mu je još uvijek upitan Uremović, u četvrtak je staru ozljedu ligamenata načeo i Dejan Lovren, stup naše obrane, koji je zbog toga jako upitan za Euro.

Prvi ispit Hrvatska ima već u utorak protiv Armenije u prijateljskom ogledu. Bit će dobro vidjeti kako dišemo, no teško je za usporediti taj napor kao onaj budemo li morali putovati na svaki susret Eura. 

Komentara 22

RO
roland
19:26 29.05.2021.

Neka putuju iz Hrvatske! To je 6 letova po 2 sata.

Avatar Tombstone
Tombstone
19:55 29.05.2021.

A je li itko posumnjao da bi UEFA mogla jednostavno " zbog virusa" odmah prekinuti natjecanje ako netko neplaniran dodje do finala ili slicno? Ili ako netko planiran izgubi odmah pronaci dvojicu-trojicu s virusom iz " neplanirane" momcadi i istu odmah suspendirati?

Avatar southman
southman
19:21 29.05.2021.

Kakve su ovo gluposti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije