Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI PROBLEMI

Nekoć najplaćeniji nogometaš svijeta izboden, sumnja se na njegovog brata

Talijanski nogometaš Marco Verratti oženio se za manekenku Jessicu Aidi
Agence / Bestimage
20.12.2023.
u 17:15

Prema prvim verzijama, bivši as Napolija i PSG-a je doveden u bolnicu s ubodnom ranom na trbuhu i prijelomom ključne kosti

Bivši argentinski nogometni reprezentativac Ezequiel Lavezzi (38) je teže ozlijeđen nakon obiteljske svađe i trenutno se nalazi u urugvajskoj bolnici.

Kako pišu južnoamerički mediji, bivši nogometaš je jutros primljen u bolnicu u Cantegrill nakon nerazjašnjenje epizode u svojem domu u José Ignaciu, gdje je organizirao zabavu sa svojom obitelji.

Prema prvim verzijama, bivši as Napolija i PSG-a je doveden u bolnicu s ubodnom ranom na trbuhu i prijelomom ključne kosti.

Zbog toga su prve indicije govorile o mogućem ubodu nožem, međutim, policija Maldonado, koja je prva stigla na mjesto događaja, nije dala više detalja.

Prema onome što je prenio urugvajski radio FM Gente, Lavezzi je izboden nakon obiteljske svađe, a počinitelj je njevog vlasitit brat.

Navodno, svemu je prethodila njihova svađa, ali detalji još uvijek nisu razjašnjeni. Međutim, prema drugoj verziji koju objavio argentinski list Clarin, navodi se da je Lavezzi stradao nakon pada s ljestava koji se dogodio prilikom zamjene žarulje.

Za sada nije poznato stanje 38-godišnjeg bivšeg nogometaša, koji je kopačke objesio o klin 2019. godine nakon duge karijere u kojoj je između ostalog igrao za San Lorenzo, PSG i Napoli.

Krajem 2016. godine Lavezzi je bio najplaćeniji igrač na svijetu sa godišnjom plaćom većom od 20 milijuna eura dok je nastupao za kineski Hebei, a upisao je i 51 nastup za reprezentaciju Argentine.

Komentara 2

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
18:19 20.12.2023.

Pao i polomio se dok je mijenjao "žarulju" a ne " sijalicu" pa ga brat ubo par puta da se čovjek ne muči.

Avatar lasta mala
lasta mala
17:45 20.12.2023.

Aha, to je ono - pao je niz stepenice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije