Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniorska HNL

Neizvjesna bitka za prvaka: Hajduk i Dinamo se grčevito bore za vrh među juniorima

Split: Prva HNL Juniori, Hajduk - Dinamo
Milan Sabic/PIXSELL
21.05.2023.
u 10:01

Trenutno o Hajduku sve ovisi, ide prema trećoj tituli u nizu

Juniori Dinama i Hajduka i dalje vode neizvjesnu bitku za prvaka Hrvatske, a do kraja juniorskog HNL-a samo su dva kola. Bili tići su u 28. kolu s 2:1 pobijedili Varaždin golovima Roka Brajkovića i Jere Vrcića, dok je za domaćine zabio Adam Lušić.

Nakon njih pobjedu su upisali i juniori Dinama protiv Gorice (3:1). Gorica je povela u 39. minuti golom Pharela Isaaca, no preokret je počeo u 81. golom Lennyja Ilečića. Zabili su još Viktor Kanižaj i Vilim Gec.

Dinamo je pobjedom produljio nadu u naslov, ima dva boda više od Hajduka, ali i utakmicu više.

U sljedećem kolu ide k Varaždinu, a Hajduk dočekuje Mladost Ždralove te ide u goste Osijeku na zaostali susret. O Hajduku sve ovisi, ide prema trećoj tituli u nizu.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije