Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ognjen Vukojević

'Neće se srušiti klub ne ostanemo li u Europi'

'Inter Milan\'s Brazilian defender Lucio Da Silva Ferreira Lucimar (C) fights for the ball with Dynamo Kiev\'s defender Taras Mikhalik (L) and Dynamo Kiev\'s Croatian midfielder Ognjen Vukojevic durin
'GIUSEPPE CACACE'
08.12.2009.
u 18:45

Temperaturni je šok dočekao nogometaše Barcelone u utorak u Kijevu. Kad su poletjeli iz Katalonije ispratilo ih je 17 Celzijevih stupnjeva, a u Kijevu dočekalo ih je drhtavih 0 stupnjeva!

– Bit će navečer još hladnije. Utakmica počinje u 21.45 sati po tamošnjem vremenu i živa će se sigurno spustiti ispod nule – kaže naš reprezentativac u kijevskom Dinamu Ognjen Vukojević i dodaje:

– Lagano pada snijeg, no uvjeti za igru bit će dobri. Imamo, naime, grijani travnjak – kaže Vukojević.

Dinamovi su nogometaši od ponedjeljka u osami u svom kampu, mirno čekaju veliku utakmicu. No, čak ih ni pobjeda sigurno ne ostavlja u Ligi prvaka, ali ih remi vodi u Europsku ligu, pobijedi li Inter u Milanu momčad Rubina.

– Znamo snagu Barcelone. Osnovni smo cilj ostvarili, još smo u igri samo za plasman u daljnje natjecanje. Nemamo baš nikakav imperativ, ne ostanemo li u Europi neće se srušiti klub, život ide dalje. Ionako smo u Ligi prvaka bili u najtežoj skupini, ždrijeb nam je okrenuo leđa, no još smo u igri. Ne uspijemo li, okrećemo se prvenstvu, ipak je osnovni cilj osvajanje domaćeg naslova. A već se pomalo osjeća umor u momčadi – ističe Vukojević i pojašnjava:

– Imamo 15 reprezentativaca, većina je igrala u tri, neki čak u četiri natjecanja i željno čekamo odmor, koji počinje u ponedjeljak. Doći ću kući, najviše vremena provest ću s obitelji u Bjelovaru, a Novu godinu vjerojatno ću dočekati s Eduardom u Londonu.

U slučaju poraza Kijevljana, Inter pobjedom protiv Rubina sigurno ide u Ligu prvaka. No, u nekim inačicama Interu je dostatan i bod – izgubi li Dinamo, a u Milanu bude 0:0 ili 1:1. Završi li 2:2, 3:3, 4:4 itd..., Rubin bi otišao dalje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije