Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bojan Bogdanović

Ne uđe li Grad sljedeći tjedan, mnogi će otići iz Cibone

Bojan Bogdanović
Igor Kralj/Pixsell
18.12.2010.
u 09:02

Cibosi su iz Choleta poslali pismo u kojem traže ostavke Previšića i UO. Klubu isključeni i internet 
i odlazni telefonski pozivi.

Uoči današnjeg nastupa u Podgorici protiv Budućnosti (19.15), košarkaši Cibone shvatili su da za taj klub nema budućnosti. Barem ne dok gradonačelnik Bandić ne promijeni odluku o odustajanju od sanacijskog plana. Bandiću je v.d. predsjednika Mihovil Nakić poslao pismo u kojem ga moli da ponovo razmotri zaključke Cibonine Skupštine. Objasnio je da je nemoguće sazvati novu skupštinu za subotu ili nedjelju kako je Bandić tražio, ali da će ona u srijedu biti posve otvorena za ulazak njegove ljude.

– Nakić nam je ušao u svlačionicu i pročitao zaključke rekavši da je sad Grad na potezu. Sutradan ujutro vidjeli smo da je Bandićev potez odluka da odustane od pomaganja klubu. Odigrat ćemo utakmicu protiv Budućnosti, a dalje ćemo vidjeti. Očekujemo da će Grad ući u klub, da će ta pat-pozicija biti riješena. U suprotnom, ne bude li sanacije, ne vidim razlog da itko od nas ostane – kazao je kapetan Bojan Bogdanović.

Inače, dan prije Skupštine, momčad je iz Choleta poslala pismo u kojem traži ostavke Previšića i UO. U Podgoricu nije otputovao prvi centar Radošević, zbog napuknuća mišića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije