Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski napadač

Ne može bez svoje Slavonije: Mandžo još jednom oduševio fanove

Mario Mandžukić
Foto: Instagram
1/5
28.08.2017.
u 23:06

"Nemoj ići utabanom stazom već kreni tamo gdje staze nema i ostavi trag", poručio je hrvatski napadač

Mario Mandžukić svaki slobodan trenutak želi provesti u svojoj Slavoniji. Hrvatski napadač aktivan je na društvenim mrežam i veliki promotor Hrvatske. Uoči reprezentativnih obveza Super Mario je svratio u rodni kraj kako bi posjetio novog prijatelja.

"Nemoj ići utabanom stazom već kreni tamo gdje staze nema i ostavi trag." Šetnja slavonskim stazama u dobrom društvu novog prijatelja Siriusa, napisao je Mandžo ispod fotografije koju je objavio na Instagramu.

Mario obožava Slavoniju, a fotografije koje svjedoče njezinoj ljepoti često podijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

"Uvijek pronađem mir i staloženost u mojoj prekrasnoj regiji Slavoniji, hrvatskoj zlatnoj zemlji", nedavno je napisao Mario.

Komentara 18

DU
Deleted user
23:41 28.08.2017.

čestitke Mario mi nemamo nažalost strelca takvog kalibra a i ne čudi kad ste fudbal za nas izmislili, palimo kosovsku zastavu umesto da se fudbalu posvetimo

Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
23:20 28.08.2017.

Madjo LEGENDO...

TO
Tomi
23:26 28.08.2017.

Bravo Mario

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije