Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Bjelica:

Ne mogu biti zadovoljan obranom, dosta toga nije funkcioniralo

Istra - Dinamo
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/7
20.10.2018.
u 21:05

Zadovoljan sam što smo zabili četiri gola i igračima koji su ušli s klupe, te napravili preokret. Bilo je dobrih i loših stvari na koje u sljedećim danima moramo obratiti pažnju - kazao je trener plavih

Vodeći Dinamo je u 11. kolu Prve HNL pobjedom u Puli protiv Istre (4:1) zadržao četiri boda prednosti ispred Osijeka. Plave već u četvrtak čeka utakmica kod Sparte u Trnavi, a do tada Nenad Bjelica mora napraviti neke zahvate u obrani jer u nekim trenucima nije izgledala sigurno.

- Dosta toga u našoj obrani nije funkcioniralo. Dopustili smo Istri da nam složi četiri-pet dobrih prilika, a to nije uobičajeno za moju momčad. U tom dijelu igre nikako ne mogu biti zadovoljan - istaknuo je Nenad Bjelica.

Istra - Dinamo
1/10

No Dinamovom trener hvali napadački dio momčadi. 

- Zadovoljan sam što smo zabili četiri gola i igračima koji su ušli s klupe, te napravili preokret. Bilo je dobrih i loših stvari na koje u sljedećim danima moramo obratiti pažnju - dodao je trener plavih.

Dinamo je tek u drugom poluvremenu slomio otpor Istre.

- Znali smo da je Istra poletna momčad s puno brzih igrača. Jako su neugodni ako dobiju prostor, a mi smo to napravili. Dopustili smo im da se razmašu, pa su domaćini tu došli do nekoliko opasnih situacija. U drugom dijelu smo im stali bliže, bili bolji na odbijenim loptama, pa se Istra s nama više nije mogla nositi. Istra je i fizički pala u tom dijelu igre - zaključio je Nenad Bjelica.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Ključne riječi

Komentara 1

ŽU
žuti
22:09 20.10.2018.

Ova momčad je sklepana od previše novih igrača koji se baš nisu iskazali u klubovima iz kojih su dovedeni u Dinamo pa se mora priznati da su rezultati iznenađujuči, no prvi se mačići bacaju u vodu! Prava vrijednost momčadi biti će jasnija protokom vremena i osobito ukoliko se "prezimi" u Europskoj ligi! Držimo palce gospodinu Bjelici i njegovoj viziji boljeg Dinama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije