Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Rudež bez učinka, Chicago slomio Oklahomu u derbiju večeri

NBA
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
06.11.2015.
u 08:27

Minnesotu je pobijedio Miami 96:84, a Bullsi su pobijedili Thundere 104:98

Damjan Rudež bio je jedini Hrvat na NBA parketima netom završnoj večeri najjače košarkaške lige na svijetu. Nažalost, igrao je malo više od dvije minute i njegovi Minnesota Timberwolvesi poraženi su kod kuće od Miami Heata 84:96.

Uz to, hrvatski reprezentativac imao je samo jednu izgubljenu loptu i jedan napravljeni prekršaj. Najefikasniji od njegovih suigrača bio je dvojac s klupe koji je zabio po 14 - Martin i Muhammad. U tome i jest razlog zašto su izgubili. Primjerice, Kevin Garnett startao je, ali nije uspio igrati dulje od 11 minuta i ostao je bez učinka, a Ricky Rubio zabio je devet uz, za njega skromnih, pet asistencija.

Kod gostiju briljirao je Wade s 25 poena, ali i Bosh sa 16 poena i 12 skokova. Miami sad ima tri pobjede i dva poraza, a Wolvesi su na dvije pobjede i dva poraza.

Imaju dva poraza i Chicago Bullsi, ali prošlu večer zabilježili su četvrtu pobjedu i nanijeli Oklahoma City Thunderima treći poraz u šest utakmica - drugi zaredom! Bio je to derbi večeri i odlično je igrao Rose (29p, 7a), baš kao i Butler (26). Gasol im se pridodao s 11 poena i deset skokova. Anulirali su time dvojac Durant (33p, 6s) - Westbrook (20p, 10a) te došli do vrijedne pobjede. I Oklahomu to mora brinuti, nisu uvjerljivi na otvaranju sezone, a problea s ozljedama nemaju.

Baš kao što razloga za brigu imaju i Dallas Mavericksi nakon domaćeg poraza od Charlotte Hornetsa (94:108). Uništio ih je Jefferson s 31 poenom i devet skokova, dok kod njih nije bilo nikog iznad 15 (Williams). Sad su na omjeru 2-3, baš kao i Hornetsi.

REZULTATI:

Chicago Bulls - Oklahoma City Thunder 104:98
Minnesota Timberwolves - Miami Heat 84:96
Dallas Mavericks - Charlotte Hornets 94:108
Denver Nuggets - Utah Jazz 84:86
Portland Trailblazers - Memphis Grizzlies 115:96

>> Bogdanović solidan u novom porazu Netsa, Hezonja ponovno bez koša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije