Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

NBA: Nastavljamo sa zamjenskim sucima

nba
AFP
30.09.2009.
u 14:53

Iz vodstva NBA lige svim su klubovima poslali cirkularno pismo kojim ih izvještavaju da za novu košarkašku sezonu nastavljaju pripremati zamjenske suce...

U njemu stoji da je sporazum sa sudačkim predstavnicima, načelno postignut prošlog petka, ponovno propao u nedjelju te da tako nisu dogovoreni uvjeti novoga dvogodišnjega kolektivnog ugovora, koji je istekao prvog rujna.

- Nije se dogodilo prvi put da u Udruženju sudaca NBA lige (NBRA) odbijaju ispuniti uvjete na koje su se obvezali njihovi pregovarači - piše u pismu.

Pregovori su prije posljednjeg slučaja propali već u dva navrata. NBA organizacija nastoji smanjiti primanja sudačkih dužnosnika u novom ugovoru s obzirom na posljedice svjetske ekonomske krize.

Predsezonske utakmice tako počinju suditi zamjenski suci. Prva se takva igra već u četvrtak navečer u Salt Lake Cityju. Sastaju se Utah Jazz i Denver Nuggets.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije