Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cibona bolja od Zadra

Nazor: Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba...

Damir Mulaomerović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
19.05.2016.
u 12:45

Iskreno, nisam očekivao ovako slab Zadar. Opet, moji dečki od prve sekunde zaigrali su agresivno - kaže Mulaomerović

U prvoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske, košarkaši Cibone lakše od očekivanog pobijedili su Zadar sa 104:79 (30:21, 22:16, 29:20, 23:22). U drugom polufinalu Cedevita je bila bolja od Kvarnera (115:59).

- Iskreno, nisam očekivao ovako slab Zadar. Opet, moji dečki od prve sekunde zaigrali su agresivno, koncentrirano i veći dio utakmice smo kontrolirali igru i rezultat. Ma, ne veći dio nego cijelu utakmicu, da me netko krivo ne shvati - rekao je Damir Mulaomerović, trener Cibone.

U zagrebačkom sastavu istaknuli su se mladi centri - Ante Toni Žižić (15 koševa, 12 skokova) i Nik Slavica (16 koševa i sedam skokova). Njima treba pridodati kapetana Marina Rozića (14 koševa, tri trice) i Jamesa Florenca (19 koševa).

- Vjerujte da će to biti sasvim druga priča u Zadru, u dvorani Krešimira Ćosića. Jer, Zadrani kod kuće igraju puno, puno bolje, igraju puno agresivnije. Naravno da bih volio da cijelu priču oko polufinala završimo u subotu i da izborimo finale. A finale sa Cedevitom bit će nagrada za ove moje dečke u ovoj sezoni - istaknuo je Mulaomerović.

Zadar je djelovao kao da im se ne igra, izgledali su potpuno dezorjentirano. Izgledali su kao da ih je ove sezone zadovoljilo treće mjesto u ligi i izboreno igranje u ABA ligi. Ako će te lige uopće biti.

- Kod nas se u Dalmaciji kaže:’Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba.’ Upravo smo tako mi izgledali. Došli smo u Zagreb i nismo odigrali ništa i sada se lijepo vraćamo doma. Utakmica? Nismo baš ništa košarkaškog pokazali u srazu sa puno boljom Cibonom. Rekao sam igračima milijardu puta prije ove utakmice: ‘Nemojte dozvoliti da Cibona napravi razliku u ranoj fazi utakmice, igrajte maksimalno borbeno.’ Ali, očigledno ni milijardu puta nešto izrečeno nije bilo dovoljno nekim mojim igračima. Ovo je bila jedna naša užasna utakmica i samo se nadam da se nešto slično ne ponovi u subotu, na našem parketu - rekao je Ante Nazor, trener Zadra.

>>Svjetski raritet: Cibona – klub s izbornicima u dvije zemlje

Komentara 1

Avatar links
links
23:14 19.05.2016.

čemu konstatno ova pila naopako, uza sve slabosti Cibona za ovu smiješnu ligu ima dobru ekipu sa ovih 5-6 veterana, 2-3 poluigrača i 2-3 talentirana klinca, sve osim finala bi bio veliki neuspjeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije