Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO NEZADOVOLJSTVO
Povratak na članak

Navijači 'poderali' hrvatski klub: Vi ste ruglo i sramota, bolje da se ugasite

"Sramota na kakve je niske grane Cibona pala", pišu navijači na službenoj Facebook stranici.

Komentari 15

MI
minolta
10:22 28.02.2020.

već dugo traje uništavanje Cibone, zapravo više se nema šta ni uništiti možemo reći da je proces "sanacije" gotov. Mediji su se bavili pljuvanjem po Mamiću, dok ih odgovorni u Ciboni nisu zanimali.

VL
Avatar links
links
09:36 28.02.2020.

kaže stručnjak da su igrači u lošem fizičkom stanju, hehehe... a treniraju u Sacramentu pa nisu pod kontrolom "stručnjaka"... tužno je šta su napravili od nekada velikog , gospodskog kluba... trgovačko-kamenjarsko-seljačko društvo...fuj

VL
IV
ivan501
11:49 28.02.2020.

Ma dno dna. Hrvatska i klupski sport, nula bodova. ZADNJI smo po ulaganju u sport od svih zemalja EU !!! 27. mjesto, ej !!!! Pa što mi to hoćemo. Koliko para, toliko muzike. Tako nam je i u odbojci i rukometu. Nema nas nigdje ( osim muške rukometne repke ). Nedostatak trenera sa znanjem, rađanje sve manje djece, a ona koja se nekim čudom i rode, moraju plaćati klupsku članarinu kako bi se bavila sportom ??!! Jad, tuga i bijeda. Nepotizam, elitizam, rodijaštvo, pravo prezimenjaštvo. Svega toga je napretek u klubovima. Od nogometa pa do odbojke. O tjelesnom odgoju u školama da i ne govorim. Pustoš. Dno dna. Dani slave i trijumfa su iza nas. Čekaju nas godine i godine agonije.

VL
Avatar Dvica
Dvica
10:45 28.02.2020.

Što drugo reći osim "žalosno".

VL
OR
Orilogorilo
10:32 28.02.2020.

Igraci nisu primili placu cijelu sezonu. A kako bi trebali igrati?? Bitno da direktor i njegova tajnica dobiju placu.

VL
IV
IvekIvek
12:11 28.02.2020.

Cibona se nalazi u stanju u kakvom je bio Dinamo kad ga je Mamić preuzeo a vi svi koji ste protiv Mamića nadjite sada neku budalu koja će od kultnog zagrebačkog kluba napraviti klub dostojan slavnog imena.

VL
SO
sohnahoakasaa
16:46 28.02.2020.

Sve kaj je Zagrebačko, svaku izvrsnost sasjećete u korjenu a tko umakne vašim kanđama i kljunu lešinarskom obaviate naknadno. Počelo je sa Šajberom i miličevićem i svima je bilo jasno kaj se događa samo vama kaj st ezaljubljeni u Klub,, kaj vam znači mladost vašu, srednju i stariju generaciju podsjeća na ponos i diku a vaša djeca ni ne znaju kaj je to slavno ime Cibona. Zakaj? Zato kaj niste samo Cibonu pordali vragu već i svaki segment u društvu i svoj vlasititi integritet. Nije vas bilo briga na početku kraja kad ste mogli sve napraviti a sad dozuvoljavate da vam mladost kuka već da joj iskrenio kažete...Ne mi smo papci i niš koristi i oprostite. Kaj mislite da bu Repka bolje prošla s onim yuRadžom i onim 'ne znam di sam i čiji sam Stojanom. Pljuc

VL
PA
pappmisi
13:31 28.02.2020.

Ovo ceka i Dinama ako se ukloni Zdravko Mamic !!! To je cilj !! Zar vam nije jasno !!

VL
SS
sokac sa drave
10:45 29.02.2020.

Konacni cilj je unistavanje dinama i uspjesnih hrvatskih klubova.Posto su kamenjarci unistili sve svoje od ajduka,kosarke rukometa i vaterpola oni nece dozvoliti da mi hrvati uspjesno radimo.Ovo je sukob civilizacija Austro ugarske i postosmanlijske kamenjarske.Te dvije civilizacije nisu kompatibilne jer se medjusobno ponistavaju.Ovi iz makije i kamena znaju da nikada nece moci nadoknaditi vrijeme koje nisu bili u austro ugarskoj kulturi i zbog toga nas patoloski mrze.

VL
Avatar smartch
smartch
19:25 28.02.2020.

Frend mi igrao za mlađe uzraste Cibosa i otišao od tamo veli da se guraju mamini i tatini sineki.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.