Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNO

Navijači Partizana napali Musu odvratnim porukama. Prijete ubojstvom i vrijeđaju mu obitelj

Instagram
28.04.2023.
u 10:54

Član madridskog Reala našao se na meti Grobara koji mu spremaju vatreni doček u Beogradu

Bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa dobio je gnjusne uvrede i prijetnje smrću nakon sinoćnje utakmice između Reala i Partizana. Na samom kraju utakmice nastao je potpuni kaos u dvorani u Madridu. Zbog jednog prekršaja Sergija Llulla nad Kevinom Punterom na 1:40 do kraja utakmice, igrači su se počeli svađati.

Punter je oštro reagirao, a onda se u sukob uključio Guerschon Yabusele koji je igrača Partizana bacio na pod, nakon čega je nastao opći metež u kojem je sudjelovao i Musa, a na kraju je završio na podu nakon što ga je Punter dva puta udario. Mathias Lessort hrvanjem je srušen na parket.

Susret je završen rezultatom 95:80 koliko je bilo u trenutku prekida jer su nakon završetka sukoba isključeni svi igrači osim Rudyja Fernandeza, a Partizan je poveo sa 2:0 u seriji i imat će priliku u Beogradu završiti posao i plasirati se na Final Four. 

A gostovanje u prepunoj beogradskoj Areni izuzetno će teško pasti Džananu Musi. Nakon sastanka košarkaš kraljevskog kluba dobio je gnjusne uvrede i prijetnje smrću.

'Bolje ne dolazi u Beograd", 'Živ nećeš izaći iz Beograda', 'Genocid', 'Ubićemo vas sve, nećete živi izaći iz Arene, majku vam j**em', 'Smrade muslimanski', 'Nitko ti neće pomoći balijo', 'Hezonja je burazer, ali ti si muslimančina mrtva', 'Klošaru muslimanski'... samo su neki od komentara koje su navijači Partizana ostavili na Musinom Instagram profilu prije nego što je BiH košarkaš zaključao komentare i obrisao ih. Također su mu spominjali i vrijeđali obitelj te maloljetnu djecu.

Treća utakmica igra se 2. svibnja u Beogradu. Eventualni četvrti ogled igrao bi se 4. svibnja u Beogradu, a potencijalni odlučujući peti 9. svibnja u Madridu.

Komentara 3

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
11:45 28.04.2023.

Divan jedan narod.

Avatar Carbonado
Carbonado
21:02 28.04.2023.

Bliskoistočna posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije